Яко секс във „Фермата“, мъжете полудяха

Колко високо вдигат градуса в спалнята участниците в риалитито „Фермата: Нов свят“ извън шоуто – този въпрос вълнуваше бизнесменът Митко Калайджиев по тъмна доба. Пред компания в лятната кухня той призна, че не е изневерявал никога на жена си, но след развода е взел да сменя партньорките си като носни кърпички.

Аз бих се чувствал много повече мъж, ако мога да кажа, че съм задържал една жена няколко години, отколкото да се похваля, че съм минал 10″, изненадващо призна Краси Джунов.

Автомонтьорът, който влезе в шоуто с визитката на полов атлет и бе зарязал гадже порнозвезда, за да може да флиртува спокойно пред камерите, срещна любовта в лицето на Паулина Ванегас.

Флиртът между българката с никарагуанска кръв и нашенеца с минало на еротичен модел в Испания се задълбочи, стигна до любовни признания, а два дни преди Паулина да падне в дуел двамата стигнаха и до първи секс.

Жените надушват мъжете, които не искат да изневеряват, и се побъркват. Това е най-привлекателният мъж за тях„, заяви Калайджиев.

На въпроса „Кое е най-нестандартното място, на което си правил секс?“, Джунов отсече „Зъболекарски стол„. Домакинята Цочева е била палавница в дискотека, маникюристката Силвия в киносалон, а треньорът и бивш плувец Сами Хоссни разсмя всички с тривиалния си отговор „Хотел“, съобщава „Блиц“.

Навсякъде съм правил„, тържествено натърти Митко Калайджиев. „Ама на зъболекарски стол не си!“, подкачи го Джунов. „Е, как, жена ми е зъболекарка!“, контрира го Калайджиев. „Аз обаче, те бия, във „Фермата“ не си правил секс!„, върна топката Краси. „Още не е късно, не ме предизвиквай!“, ухили се Митко.

От известно време Калайджиев флиртува недодялано, но с постоянство с Красимира, която в реалния живот е омъжена и има 4-годишен син.

Обсебената от крос фита домакиня и нейният обожател делят и едно спално помещение, но Калайджиев все още не е успял да си изпроси нещо повече от прегръдка от нея.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: