ОТ СРАМ: Гаджето на Юлиян от „Игри на волята“ го заряза

Един от най-недолюбваните участници в „Игри на волята“ – Юлиян Златев, наскоро е бил изоставен от приятелката си, научи „Галерия“. Лилия била безкрайно разочарована от арогантното му поведение в предаването и споделила пред близки, че никога не е виждала Юлиян в подобна светлина.

Чашата преляла, когато Юлиян започнал да се закача с Роберта, още докато съществуваше племето на прабългарите. Малко след като излязъл от шоуто (предаването е заснето предварително и снимките отдавна приключиха – б.а.), приятелката му сложила край на връзка им.

Лилия е икономист по професия. Наскоро е завършила и втората си специализация „Застраховане и социално дело“. С Юлиян се запознават покрай работата й в спортен клуб „БСО“, където Лиляна се изявява като рекламен мениджър. Заедно са от близо година и за това време учителят неведнъж я е потискал със жлъчни коментари.

Дълго време тя пренебрегвала забележките му, като смятала, че са резултат на стреса в училище.

В „Игри на волята“ обаче Лилия имала възможност да го погледне отстрани и останала шокирана от човека, когото вижда. За решението да сложи край на връзката им помогнали близките й, които били възмутени от представянето му в „Игри на волята“.

Всъщност Юлиян е един от силните играчи в шоуто. По време на битките той се представя безупречно и благодарение на него сега племето на траките е едно от най-многобройните. От чисто морална гледна точка обаче съотборниците му го оценяват критично.

Стратегията на учителя от самото начало на играта е да елиминира слабите звена в племето чрез остри психологически атаки.

Подмолните му схеми бързо бяха разгадани от новите му съотборници и те вече са го взели на мушка. „При първия удобен момент, Юлиян си заминава“, заканват се от племето на траките.

Коментари

коментара