Станислав Владимиров представи 20 приоритета за ускорено развитие на Перник

Станислав Владимиров - Станката

Кандидатът за кмет на община Перник с № 56 в бюлетината Станислав Владимиров представи 20 от приоритетите си за ускорено развитие на Перник.

Нови зони за развитие на бизнес, електронна община директно в телефона и компютъра на всеки перничанин, контрол върху замърсителите на въздуха и водата, редовно миене на улици и тротоари, поддръжка на зелените площи- са част от ангажиментите, заложени в нея.  Сред тях са още- нов екологичен градски транспорт и бърза връзка до София и околните населени места заради хилядите работещи перничани в столицата. Кандидатът за кметq издигнат от БСПq залага и на социална демографска политика – безплатни детски ясли, подпомагане на общинските училища и детски градини за закупуване на консумативи, за да не се налага родителите да доплащат допълнително. Владимиров ще работи и за подпомагане на общинските лечебни заведения и отваряне на денонощна аптека, защото в цялата пернишка област няма нито една, както и за надграждане и подобряване на социалните услуги в общината чрез подпомагане на млади таланти, млади работещи семейства, социален патронаж с нови услуги, подпомагащи нуждаещи се и възрастни хора. За подмяна на тротоарните настилки, пригодени за всички, обновяване на фасадите на сградите, изграждане на воден цикъл, осветление до всяка точка на общината се ангажира още Владимиров.

ВИЖТЕ:  Първо в ZaPernik.com: Половин Перник ще има вода без прекъсване!

Кандидатът  за кмет с №56  ще работи за развитие на района на река  Струма като пространство за разходка и отдих чрез изграждане на алеи, барбекюта и заведения около реката.  Ако перничани го изберат за своя кмет, Станислав Владимиров ще направи всичко възможно да им подари закрит плувен басейн, ледена пързалка, скейт парк, а спортът в Перник, както и досега, има пълната му подкрепа.

Емблемата на Перник – Международният фестивал на маскарадните игри „Сурва“ да се превърне в целогодишен туристически продукт и да изгради Сурвакарско село иска Станислав Владимиров. Той има идея да обогати културния календар в Перник с нов музикален фестивал.

20-те приоритета на Станислав Владимиров за ускорено развитие на Перник.

 1. Електронна община директно в твоите телефон и компютър.
 2. Нови зони за развитие на бизнес.
 3. Контрол върху замърсителите на въздуха и водата.
 4. Редовно миене на улици и тротоари, поддръжка на зелените площи.
 5. Нов екологичен градски транспорт и бърза връзка до София и околните населени места.

 6. Социална демографска политика: безплатни детски ясли, подпомагане на общинските училища и детски градини за закупуване на консумативи, за да не се налага родителите да доплащат допълнително.

 7. Подпомагане на общинските лечебни заведения и отваряне на денонощна аптека.
 8. Надграждане и подобряване на социалните услуги в общината – подпомагане на млади таланти, млади работещи семейства, социален патронаж с нови услуги, подпомагащи нуждаещи се и възрастни хора.
 9. Подмяна на тротоарните настилки, пригодени за всички и поетапно изграждане на велоалеи до всеки квартал.
 10. Обновяване на фасадите на сградите в Перник.
 11. Изграждане на воден цикъл на Перник.
 12. Осветление до всяка точка на община Перник.
 13. Изграждане на нови кръгови кръстовища.
 14. Благоустрояване на гробищните паркове.
 15. Нови места за отдих и разходка в кварталите „Изток“ и „Тева“.

 16. Развитие и подкрепа на младежките организации, младежките дейности и младежката активност и доброволчество в града.

 17. Развитие на района на река Струма като пространство за разходка, отдих – изграждане на алеи, барбекюта и заведения около реката.
 18. Изграждане на закрит плувен басейн, ледена пързалка, скейт парк и пълна подкрепа за спортуващите в Перник.
 19. Превръщането на Фестивала „Сурва“ в целогодишен туристически продукт, изграждане на Сурвакарско село.
 20. Летен музикален фестивал в Перник.
ВИЖТЕ:  Ново изискване: Доставките по домовете задължително пакетирани, спират кафетата в нонстопите

Share Button

Коментари

коментара