Ирена Соколова, нарушавате ли законите? Не пречете на партия ГЕРБ да спечели изборите с присъствието си! Вместо да ходите по партийните събрания в работно време, отидете за водата във ВиК Перник и вижте какво става с реверсивното движение на Владая, защото всичко е батак!

Ирена Соколова

Четем, че прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв e нaрушил Избoрния кoдeкc и мoжe дa бъдe глoбeн зa нeпoзвoлeнa aгитaция прeди мecтния вoт. Тoвa cтaвa яcнo oт рeшeниe нa Цeнтрaлнaтa избирaтeлнa кoмиcия, кoятo ce прoизнece пo cигнaл, пoдaдeн oт лeвицaтa. Пoвoд зa жaлбaтa e пoрeднaтa oбикoлкa cъc cлужeбнaтa джипкa – тoзи път в рaйoнa нa Вeликo Търнoвo, пo врeмe нa кoятo Бoриcoв вoзи нa зaднaтa ceдaлкa Дaниeл Пaнoв – дoceгaшeн кмeт нa грaдa и кaндидaт зa нoв мaндaт. Четем новината и сме се хванали за главата. Тук, в град Перник Областния управител Ирена Соколова, която е представител на правителството на Бойко Борисов не спира да обикаля по предизборни събрания и срещи и да агитира хората. Това означава ли, че нарушава законите на страната?

Ирена Соколова ходи посред бял ден на предизборни срещи с кандидат-кметове на ГЕРБ и представители на бизнеса, обикаля предприятия, села, учреждения, среща се в партийния офис с различни организации. На тези срещи се правят политически агитации, показват се бюлетини, призовават се хората да гласуват.

Но това нормално ли е?  Законно ли е? Нека г-жа Ирена Соколова обясни на перничани писмено, не да ни звъни по телефона, защото не ни се слушат заплахи.

Нека обясни как така прелестната г-жа Ирена Соколова е на среща с бизнесмени от организация КРИБ и кандидат-кмета на ГЕРБ в работно време?

Нека обясни как и с какъв превоз обикаля селата и седи на първи ред до кандидат-кмета на ГЕРБ.

В отпуска ли е, ако – да, защо ходи в Областната администрация, или е на работа? Как стават тези неща – перничани ни питат и ние искаме да знаем отговорите.

Работата ви днес е на областен управител на Перник. Вместо да ходите по партийните събрания, отидете във ВиК и вижте какво ще правите, защото града няма вода. Вместо да ходите по сбирките на ГЕРБ, вижте какво става с реверсивното движение на Владая, защото всичко е забатачено.

Уважаема Ирена Соколова, не пречете на партия ГЕРБ с присъствието си! Тя ще спечели и без Вашата прелест и разкази за свинската чума по селските събрания.

Не пречете и на Областта, защото държавната политика в региона е на ужасно ниво – нито имаме вода, нито имаме нормално движение между градовете – към София не може да се справите с един светофар няколко мандата, а моста преди град Трън стои неремонтиран вече 2 години, заради машинации с поръчките за ремонта.

Дано всичко това, което правите в местните избори е законно, защото ако не – ни изглежда грозно и не ви отива на прелестната красота, с която спасявате свинете в Пернишко.

Коментари

коментара