ПИТАЙТЕ СЕГА: Горещи дни до изборите! Перничани задават ВЪПРОСИ и ПРЕДЛОЖЕНИЯ до кандидат-кметовете на Перник, ТЕ отговарят! Не пропускайте възможността да участвате в кампанията и бъдещето на Перник!

Само сега: Най-голямата медия в Перник дава думата на хората. Вие питайте – кандидат-кметовете отговарят.  Вие давате предложения – те ги коментират!

„За Перник“ е винаги е следвал златното правило, че читателите са най-важни за успеха на сайта. Перничани са най-важни за успеха на кандидат-кметовете или тяхния провал.

Много хора ни предложиха да дадем думата на гражданите да зададат въпросите си. В следващите 24 часа събираме въпросите и предложенията Ви към кандидат-кметовете за град Перник.

Питайте ги! Не ги жалете! Те ще отговораят на вашите въпроси, ще коментират вашите предложения или … ще се скрият. Не е нужно да ги гоните по площадите, не е нужно да ходите на партийно събрание. Директна връзка между перничани и кандидат-кметовете за Община Перник.

Кандидатите за кмет на Община Перник са:

Вяра Церовска, ГЕРБ
Станислав Владимиров, БСП

Васил Петров, НФСБ
Мария Маринова, ЕНП, партия „Никола Петков“, БЗНС и БДФ
Велизар Варадинов, „Демократична България“
Костадин Костадинов, „Движение Заедно за промяна“
Людмила Велинова, „Партия на зелените“

Ако искате да мълчите – само чете! Ако обаче искате да участвате в процеса на изборите, възползвайте се – ЗАДАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОМЕНТАРИ ДО КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ НА ПЕРНИК СЕГА:

Коментари

коментара