Адвокат Анжела Асенова: В Станислав Владимиров виждам потенциал и заряд за промяна на Перник

Станислав Владимиров, Анжела Асенова

„Приех да съм част от екипа на Станислав Владимиров, тъй като в него виждам и потенциал, и заряд за промяна на Перник. Много обичам Перник и искам да видя града си променен. А Станислав притежава най-важните качества за да я има тази промяна- почтеност, интелигентност и отговорност, а  съвсем не без значение е и  позитивното му отношение към хората, като един от тях“, заяви адвоката Анжела Асенова пред ZaPernik.com, която за първи път се впуска в политиката като кандидат за общински съветник от БСП – част от екипа на кандидат-кмета Станислав Владимиров – Станката.

„По смисъла на  закона местното  самоуправление  е  правото и реалната възможност на гражданите  чрез  избрани от тях органи да решават самостоятелно всички въпроси от местно значение, които законът е предоставил в тяхната компетентност. Затова и всеки, който участва в това управление,  трябва да осмисля своите действия  като представител на хората и в защита на техните права и законни интереси“, смята Анжела Асенова.

„Това, с което мога да помогна като общински съветник,  е да се приемат законосъобразни актове, които да отговарят по смисъл и съдържание на логиката на закона. А когато в една община управлението се основава на почтеност и законност, ще има  и положителни резултати“, убедена е топ адвокатката по административни дела в Перник.

Коментари

коментара