Обрат! Женски балотаж очакват в голямото село Ярджиловци! Цецо Ловецо от БСП спука гумите преди вота, тръгва вълна към Боряна Иванова от ГЕРБ, хората казват: Искаме и местния и градския кмет да са от една партия!

Обрат! Женски балотаж очакват в голямото село Ярджиловци! Кандидатът на левицата Цецо Ловецо от БСП спука гумите преди вота и хората все повече го изключват от сериозните кандидати за кметското място, сочи наша справка. „Не го виждаме по селото. Не е подходящ за кмет“, казва всеки втори из Ярджиловци.

Последните дни тръгва вълна към Боряна Иванова от ГЕРБ, местните казват: „Искаме и местния и градския кмет да са от една партия!“. Село Ярджиловци досега не е имало кмет на ГЕРБ.

Посещение на Вяра Церовска в село Ярджиловци допълнително напомпа шансовете на местната синя кандидатура.

„Ние сме от силния отбор и най-важната задача тук в Ярджиловци е да ви предложим това, което смятаме, че е най-доброто. Боряна Иванова е нашият кандидат, с който ще направим промяната“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за втори мандат на община Перник Вяра Церовска на среща с жителите на населеното място.

„Искаме промяна във всяко кметство и къща в общината. Спокойно идвам в Ярджиловци и ми е приятно да бъда тук, защото през последните 4 години успяхме да вкараме водопровода, който беше започнат, но се реализира в моя мандат. Щастлива съм, защото знам, че каквото сме обещали, сме успели. Вярвам в Боряна и усъм убедена, че с нея заедно ще превърнем Ярджиловци в още по-красиво и приветно място“, сподели Вяра Церовска.

„Искаме да довършим проектите , които вече започнахме. Ще работим за спорта и ще продължим традицията, свързана със Сурва“, каза още Церовска.

Местната кандидатка Боряна Иванова е на 58 години, работила е 34 години в банка, а момента се занимава със семейния си бизнес в селото – магазин и заведение.

„С помощта на моето семейство реших да се кандидатирам за кмет на Ярджиловци. Аз съм амбициозна и дейна жена, която не се спира пред нищо и това съм го доказала във времето . Знам , че селото има много проблеми и съм убедена , че с подкрепата на ГЕРБ и Вяра Церовска ще успеем да ги разрешим. Искам Ярджиловци да промени своя облик и нашите деца и внуци да живеят и учат тук. Няма да обещавам, ще работя, защото всеки може да говори с думи, но важни са делата“, подчерта Боряна Иванова.

„Боряна е най-подходящият човек за нашето село. Казвам нашето , защото знаете , че съм оттук и винаги съм съдействал на всеки, когато е имал проблем. За първи път в управлението на кмета Вяра Церовска имаме водопровод, в училището бяха направени тоалетни, стаите ремонтирани“, припомни народният представител от политическата сила д-р Александър Александров по време на срещата, който също е от село Ярджиловци.

Коментари

коментара