Лидерът на „АТАКА“ в Перник Р. Ваташки гръмна: БСП е единствената традиционна партия в община Перник, която защитава обществения интерес и е в състояние да го отстоява в управлението на града

Лидерът на Партия „АТАКА“ Румен Ваташки направи най-изненадващия политически трансфер на местните избори тази година. Вместо да се кандидатира от името на партията, на която е лидер в собствена листа, отиде при БСП. Румен Ваташки обясни мотивите за участието си в листата за общински съветници на БСП на предстоящите местни избори пред ZaPernik.com:

„За местния вот ПП АТАКА избра за коалиционен партньор БСП, тъй като БСП е единствената традиционна партия в община Перник, която защитава обществения интерес и е в състояние да го отстоява в управлението на града. Общественият интерес е определящ за развитието на обществото. Не може лични и групови интереси да се поставят над интересите на гражданите“, заяви пред ZaPernik.com Румен Ваташки.

„Не е тайна, че привържениците на АТАКА са хора с леви убеждения, хора който са срещу криминалната приватизация и жадуващи за социална справедливост. Обединява ни и любовта ни към Русия“, категоричен е Румен Ваташки.

„Зад абревиатурите и табелите на другите партии в Перник стоят преди всичко лични и корпоративни икономически интереси, а това реално ги отдалечава от реалните проблеми на перничани, защото влизайки в местната власт те стават заложници на икономическите групировки“, смята Румен Ваташки.

„В Перник традиционно се купуват гласове и поради това призовавам перничани да не продават гласа си, а като граждани да гласуват по съвест. Тези 50 или 100 лв. няма да Ви променят живота, а ще задълбочават агонията и безвремието в Перник“, каза Румен Ваташки пред zaPernik.com.

Коментари

коментара