Пълна пародия: Кандидатът за кмет на „Демократична България“ не живеел в Перник, но казал, че като стане кмет, щял да се премести + ОЩЕ БИСЕРИ!

Велизар от ДБ и Наташа Ангелова от КНСБ

Кандидатът на партия „Демократична България“ за кмет на град Перник – някакво момченце Велизар, станал причина за доста смях на вчерашната сбирка-дебат между кандидат-кметове и Наташа Ангелова – синдикален лидер на КНСБ.

От години Наташа Ангелова организира такива препитвания на кандидатите за кмет, като се интересува основно от синдикални теми и основните политики на явяващите се на избори.

Истински цирк настанал с кандидатът на „Демократична България“.  Когато синдикалната акула Наташа започнала да задава въпросите си към него, той отговорил: „Аз не живея в Перник„.  С което публиката и участниците започнали да се кискат.

Как така не живееш в Перник, а се кандидатираш за кмет – ти не знаеш проблемите на града, не пазаруваш в магазина, не пиеш кафе с хората в Перник?„, учудила се водещата на мероприятието.

Аз не живея в Перник, но знам проблемите на града и искам да подобря живота на хората в Перник. Когато стана кмет, ще дойда тук„, опитал да се измъкне кандидатът на „Демократична България“.

Минути по-късно в разговора, Велизарчо пак се изцепил: „Случайно минах през площада в неделя и видях, че има някакво събитие – базар„, с което отново предизвикал смеха на хората.

Водещата на събитието Наташа Ангелова обаче започнала да се изнервя и казала: „Ние сме се събрали тук за конкретика. Интересуваме се дали ще има съкращения на хората и други важни теми„, сопнала се тя.

И аз добрите специалисти ще ги запазя„, уверил я кандидат-кмета.

И точно когато хората си мислят, че програмата на „Демократична България“ по време на срещата-дебат е изчерпана, се появява черешката на тортата: На местен активист на „Демократична България“ звънва телефона и в залата със силен звук проехтява песента на Ориент Експрес от зората на турбофолка „Слънцице мое“.

Това не е виц, а си е било истински дебат за бъдещето на Перник!

Коментари

коментара