Лично националния лидер на СДС Р.Христов дойде на крака в Перник и призова: Нека още на първи тур изберем Вяра Церосвка за кмет на община Перник

„Нека още на първи тур изберем Вяра Церосвка за кмет на община Перник“. Това заяви председателят на Съюза на демократичните сили Румен Христов. Той отбеляза, че разбирателството между ГЕРБ и СДС не е характерно само в община Перник. Двете политически сили си сътрудничат в цялата област и работят добре, благодарение на областния координатор в лицето на Вяра Церовска.

„Познавам д-р Церовска от 43-то Народно събрание и знам, че освен добър кмет, тя е и прекрасен човек, който заслужава подкрепата на гражданите, за да продължи развитието на Перник“, отбеляза лидерът на СДС. Той посочи, че коалицията между ГЕРБ и СДС  е успешна и логична. 

„Говорим за взаимодействие на две идеологически близки политически сили, които са част от най-голямата европейска формация – Европейската народна партия. Имаме в листата представител на Съюза на демократичните сили, който ще отстоява категорично решенията на кмета Вяра Церовска. Вярвам, че перничани ще постъпят умно и мъдро, като я подкрепят заедно с екипа ѝ за нов мандат“, заключи Румен Христов.

„За нас това е много специална подкрепа. Заедно бяхме в изборите за членове на Европейския парламент, където постигнахме най-добрите си резултати. Това е едно продължение, което е много важно за развитието на Перник и за бъдещето на България“, категорична беше кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска.

Коментари

коментара