Ангел Джамбазки обиди зверски перничани

Евродепутатът и кандидат-кмет за град София Ангел Джамбазки от ВМРО обиди страшно много перничани, снощи от ефира на Българската национална телевизия, научи ZaPernik.com.

В предаването „Референдум“, където се провеждаше дебат между кандидат-кметовете за град София, Ангел Джамбазки показа отвратителното си пренебрежително отношение към перничани.

Тръгнал да критикува транспортната схема на столицата, Джамбазки показа колко много мрази перничани.

Ако имаше подходящ транспорт в София, щеше Бай Иван от Перник да се качва директно от влака на метрото, а не перничани да пъплят по Черния кос с 20-годишното си Опел-че, карайки с препържено масло от фритюрник„, каза обвинения, че е гей Джамбазки.

Същият този неблагодарник бързо забрави, че е изграден като политик именно в град Перник. Лично покойния бивш шеф на ВМРО Перник Кирил Караманчев му наля патриотичните идеи в главата, още докато Джамбазеца се вълнуваше само от момченца.

Сега Джамбазки остро плюе по перничани и ги подиграва, че били бедни, че карали 20-годишни автомобили и че нямали пари за бензин и ползвали мазнина от фритюрника. Простак!

Коментари

коментара