ZaPernik.com слага край на скучната кампания за местните избори в Перник! От сега нататък гледайте истинско онлайн шоу, каквото никой сайт не е правил в България! Само яко вицове и смешки за всички пернишки кандидати!

ZaPernik.com слага край на скучната кампания за местните избори в град Перник! От сега нататък гледайте истинско онлайн шоу, каквото никой сайт не е правил в България! Само яко вицове и смешки за всички пернишки кандидати!

Нека кажем: „Не на скуката!„. Ние в ZaPernik.com обичаме да се забавляваме в работата си. Защо и Вие да не се забавлявате, докато ни четете с избора си за кмет и общински съветници?

Животът е един виц! Не се вземаме насериозно! Затова от сега нататък – отдел „Хумор, сатира и забава“ към zaPernik.com започва да работи на пълни обороти.

Който иска да е политик в град Перник – да държи на смях!

Перничани са пак напред: Нито един сайт, в нито един град не си позволява да си прави каквото иска, за да бъде интересен на читателите си. Особено по време на избори. Затова ZaPernik.com има национален рейтинг, нищо, че работи в регионален обхват.

Кампанията за местни избори ще бъде все по-интересна. Ще публикуваме вицове, смешни хрумки, колажи, всичко, което ни се струва интересно и смешно за нашите кандидати. Пращайте Вие, Вашите хуморески на фейсбук страницата ни zaPernik.com.

В другите градове политическите централи се замерват с помия, ние ще го направим по-яко. Нека се замерват с вицове за опонентите си. Много често във вицовете се казва повече истина, отколкото в публицистиката. А ние много държим да сме близо до истината. Затова сме номер 1 вече цели 13 години.

Отваряйте zaPernik.com често и четете! Смехът е здраве! Смехът е щастие! Смехът е истина! 

Коментари

коментара