Пълен абсурд, но факт: Новата канализация на град Батановци е най-големия проблем за града – запушена, връща и дворовете и мазетата са пълни с факали

Радослав Петров

Новата канализация на град Батановци е най-големият проблем на града – тя вече е запушен, връща и дворовете и мазетата са пълни с факали. Това сигнализира Радослав Петров, който се бори да стане кмет в града, научи ZaPernik.com.

„Канализацията е заустена в колектор, пълен с тухли, запушен и никъде не води. Тоест канализация няма. Изпочупени тротоари от фирмата, вкарваща канализацията, неасфалтирани улици, липса на всякаква възможност за нормален, заслужаващ начин на живот. Липса на заинтересованост, контрол над изпълнител на проекта, безхаберие от всички институции. Хората са пускали жалби — без отговор до момента. Поех ангажимент към жителите на „Бор махала”, да пренесем проблемите към Народните представители и питане от трибуната на Народното събрание. Всъщност, оказа се, че проблема е същия и с новоизградената канализация и в „кв.Делниче”, заявява Радослав Петров.

Коментари

коментара