Само в zaPernik.com: Челен сблъсък между Федката и Станката на изборите в Перник

Миниекшън се състоя на проведена предизборна среща на кандидата за кмет на БСП за град Перник Станислав Владимиров – Станката и местния бизнесмен-феодал в кв. Бела вода – Федката.

Предизборна среща се провела в събота привечер пред препълнена зала на читалището на квартал Бела вода. Този квартал се счита за губерня на бизнесмена Федката.

Първоначално Федката изпратил жена си на разузнаване в началото на срещата, но след като видяла колко много хора са дошли, тя му се обадила по телефона и той пристигнал лично.

След това Федката се опитал няколко пъти да развали събранието, като подвиквал като мутра докато говори кандидат-кмета Станката.

На няколко пъти се стигнало до взаимна конфронтация.Станката не се пречупил и Федката е получил словесни шамари от Владимиров.

Изпуснал сте встъпителното ми слово и сте неадекватен във включванията„, сопнал му се Станката с което въздуха в залата направо се смразил. При други опити на Федката да провали събранието с подвиквания, Станката му казал, че ще му даде думата, когато му дойде реда.

Когато Федката задал въпроса какво ще се направи в сферата на сметоизвозването, за което в момента отговаря той, дори самите хора от неговия квартал скочили и започнали да надигат глас срещу счупените кофи и нередовно събиране.

Федката се изнизал, когато народа започнал да се обръща срещу него. На излизане Федката почнал да прегръща няколко баби, които били стояли отпред.

Федката е тартор и главатар на квартал Бела вода. Много често квартал Бела вода гласува така, както каже той.

С идването на датата на местните избори, напрежението в Перник ескалира все повече.

Коментари

коментара