Кандидатът за кмет на кметство „Изток“ инж. Емил Костадинов се срещна с ръководството и работещите в една от успешните производствени фирми на облекла

Кандидатът за кмет на най-голямото пернишко кметство „Изток“ инж. Емил Костадинов и кандидатите за общински съветници се срещнаха с ръководството и работещите в една от успешните производствени фирми на облекла на територията на общината.

„Щастлив съм, защото кметство „Изток“ се развива като привлекателно място за живот и нови инвестиции. Днес можем да се похвалим с нов модерен жилищен комплекс. Предстои съвсем скоро да приключи строителството на новото кръгово кръстовище, което ще облекчи трафика на източния вход на Перник. Тук развиват своята дейност редица хранителни вериги и промишлени фирми. В близките месеци ще бъде изграден голям хипермаркет, за удобството на жителите на квартала“, сподели инж. Костадинов.

В срещата участие взеха още народният представител д-р Александър Александров и  Ирена Соколова. Те представиха приоритетите, свързани с развитието на професионалното образование в активно партньорство с бизнеса. Те бяха единодушни, че работни места, високи доходи и развиваща се икономика се постигат само с качествено образование.

 „За доброто развитие на икономиката на първо място стои доброто партньорство между държава, община и бизнес. За нас е важно бизнесът да печели, защото той увеличава своето производство, създава работни места, дава високи заплати и подобрява средата в градовете. А инвестициите в човешкия капитал  създават благоприятни условия за привличането на нови кадри – образовани и обучени хора“, сподели народният представител д-р Александър Александров.

„Положителните промени в Перник дължим на нашите кметове Вяра Церовска и Емил Костадинов, които заедно със своя екип и общински съветници, успяват с работа и аргументи да намерят решение за важните проблеми, касаещи обществено значимите теми“, отбеляза лидерът на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

Хидравлични ремонти в Перник - 0884052132
Share Button

Коментари

коментара