Пламен Алексиев обеща на село Житуша монтиране на улично осветление, насипване на улиците с баластра и ремонт на магерницата на църквата

“Монтиране на улично осветление и насипване на улиците с баластра, където те са били разкопани заради ремонт на водопроводните тръби. Друг важен въпрос за решеване е спешната нужда от ремонт на магерницата на църквата, чийто покрив е протекъл. Това ще бъдат приоритетите ми за село Житуша, ако бъда избран отново за кмет”. Това заяви кандидатът за кмет на Радомир Пламен Алексиев на среща с жителите на населеното място. Той беше придружаван от Тони Кирилов и Кирил Граховски, кандидати за общински съветници, както и кметския наместник Стефка Георгиева. В рамките на срещата бяха обсъдени най-наболелите проблеми в селото. 

„Помагал съм винаги и ще им помагам с каквото мога. Поемам и задължението да осигуря възможността училищния автобус да спира до къщата на малката Даная Тодорова от селото, за да може тя да ходи редовно на училище в село Извор. Уличното осветление на няколко места в селото е задача от първостепенно значение за мен, тъй като искам хората да бъдат спокойни нощно време, ако се наложи да излизат навън“, ангажира се Алексиев.

Той посъветва местните хора как възможно най-бързо да оправят документацията си за регистриране на сдружение, тъй като единствено на такова юридическо лице с нестопанска цел се отпускат общински средства за ремонтни дейности.

 

Хидравлични ремонти в Перник - 0884052132
Share Button

Коментари

коментара