Стаменка Велинова: Един кмет трябва да обича своя град. Г-жа Церовска го доказа с облика, който придоби Перник през последните четири години. Тя е винаги до нас и ни подкрепя безрезервно във всяка инициатива

„През последните 4 години работихме за квартал „Драгановец“ откровено и открито. Изградихме един модерен и развлекателен парк – Парк на предизвикателствата. Направихме чисто нов път, който прави връзка между него и обновения Западен парк. Изградихме игрище в парка „Митко Соколов“, където днес деца и възрастни могат да тренират и да спортуват в свободното си време. Ремонтирахме много обекти. Сред тях са волейболната зала в спортен комплекс „Дружба“, както и залата на Стадиона на мира. Там предстои да реализираме още един голям проект, с който ще бъде ремонтирана лекоатлетическата писта и ще се постави ново осветление. По този начин съоръжението ще може да се използва за различни спортни състезания“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска на среща с членовете на пенсионерски клуб „Здравец“ в квартал „Драгановец“. Тя представи пред възрастните хора своята програма за следващия мандат.

„Предстои реализирането на така чакания с десетилетия воден цикъл на Перник. С него ще бъде решен проблемът с водоснабдяването и канализацията на общината“, заяви д-р Церовска. Тя подчерта, че  проблемът се е усложнил със значителното засушаване и припомни, че през годините са правени проекти за воден цикъл, но към реални действия се пристъпва едва в това управления, като през тази година се сключва договор между Община Перник и МОСВ.

Възрастните хора сърдечно благодариха за подкрепата на градоначалника през годините на нейното управление.

„Един кмет трябва да обича своя град. Г-жа Церовска го доказа с облика, който придоби Перник през последните четири години. Тя е винаги до нас и ни подкрепя безрезервно във всяка инициатива“, сподели общинският председател на съюза на пенсионерите в Перник инж. Стаменка Велинова.

Коментари

коментара