Толкова мечта, мечта, мечта и накрая Милан Миланов се докопа до поста и стана председател на Общински съвет на Перник

Милан Миланов

Най-скандалният общински съветник от град Перник Милан Миланов, който посвети живота си на общинската служба най-накрая стана председател на Общинския съвет, научи ZaPernik.com.

Милан Миланов, който стана известен в последно време с това, че не присъства на заседанията на Общински съвет, а в същото време гласува важни решения, удари линия от джакпота. Милан Миланов стана председател на Общинския съвет в град Перник за няколко седмици.

Как се стигна до това?

Преди седмица лейбъриста-патриот Милан Миланов и редовният председател на Общинския съвет Иво Савов играели волейбол в салона на Пето училище в Перник. Но в играта Иво Савов паднал и си счупил краката. За негово нещастие и за щастие на Милан Миланов, втория сега го замества.

Драмата продължава…

Ако си мислите, че Милан Миланов се задоволява да бъде председател на Общинския съвет само няколко седмици, лъжете се. Неговата страст е да бъде председател цели четири години. Заплатата на председателя на Общинския съвет е голяма, имаш собствен кабинет и няколко секретарки. Но Милан Миланов не е единствения, който бленува за този пост. Неговият колега Димитър Колев от ВМРО му е огромен конкурент по мерак. И двамата са от една политическа сила, но между тях върви невероятна конкуренция.  Наши източници споделиха, че двамата се клепат жестоко пред политическия им покровител – бизнесменът Батко. Надпреварата кой да блесне пред Батко била огромна и включвала маскарене на другарчето си. И докато двамата се карат, може трети да стане председател на Общинския съвет в града ни след изборите. Политически анализатори не изключват партията на Христо Ковачки отново да посочи кой да е човека, който да управлява Общинския съвет на града. Така беше последните четири години.

Коментари

коментара