Да не се окажем пророци? Томислав Дончев заговори за коалиция между ГЕРБ и Слави Трифонов

Томислав Дончев за първи път проговори за политическия проект на Слави Трифонов и дори спомена думата „партнираме“, разбира се в уклончив вид.

Ето какво каза Томислав Дончев тази сутрин пред медиите:

Когато говорим за трансформацията на един човек от журналист в политик, става сложно. Нещата не се получават просто. Г-н Трифонов като политик още няма ясна политическа физиономия, че да мога да отговоря бихме ли си партнирали с него. Рано ми е да кажа нещо повече„, каза Дончев.

На въпрос дали знае нещо относно стикерите с лика на Мая Манолова, чието лице е нарязано и биват лепени по стените, Дончев отвърна: „Не разбирам, питате ме дали съм лепил стикери с главата на госпожа Манолова по колите? На всички избори сме играли чисто. Основният ни политически инструмент никога не е бил да плюем и да хулим. Това обикновено се случва срещу нас. Покрай избори съм виждал доста плакати, какви ли не, но ние не сме били инициатори на някои„, каза той.

Не ме карайте да коментирам думите на господин Цветанов. Ако имам да му кажа нещо, ще го направя лично, не през медиите. Не мога да си позволя да бъда емоционален. От месеци не съм си говорил с него. Аз никога не съм го обиждал и имам навика, когато става дума за колега, ако имам нещо да му кажа, да му го кажа само на него и това е почтеното поведение„, каза той.

Share Button

Коментари

коментара