Вяра Церовска на среща с директори в офиса на ГЕРБ: Няма училище, което да не е получило помощ и съдействие от наша страна

През целия мандат работихме за това да осигурим среда за качествено образование и по-добри условия за нашите деца. Това заяви на среща с директори на учебни заведения и детски градини кандидатът за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска. Тя подчерта, че успешно са реализирани ремонтните дейности в сградите на учебните заведения и физкултурните салони.

„Образованието е приоритет на общината, въпреки тежкото финансово състояние, положихме много усилия и реализирахме редица проекти за обновяването на учебната среда. Няма училище, което да не е получило помощ и съдействие от наша страна. Гордеем се с нашите ученици, които достойно ни представят на национални и международни състезания. Това ни дава стимул и енергия да продължаваме да надграждаме и да работим за успешната реализация на нашите деца“, заяви кандидатът на политическа партия ГЕРБ.  

В подкрепа зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев акцентира, че образованието и образователната инфраструктура са във фокуса на политиката на правителството.

„Инвестицията в образованието намира възвръщаемост на пазара на труда. Само по този начин се гарантира просперитета на икономиката и на държавата“, сподели Велчев. Той похвали кмета Вяра Церовска за постигнатите резултати в мандата и намаления дълг от 37 млн. лева на 22 млн. лева.

На срещата присъстваха още народният представител д-р Александър Александров, общинският ръководител Ирена Соколова, кандидати за общински съветници от политическа партия ГЕРБ.

Коментари

коментара