Нов турски хитов сериал тръгва по Би Ти Ви

Нов турски хитов сериал тръгва по Би Ти Ви. Романтичната драма „Завинаги“ ще смени „Сълзи от рая“ от 16 октомври в 20 ч.

Част от актьорския състав е и Йозджан Дениз – любимец на милиони жени. Главната героиня Сурея (в ролята Аслъ Енвер) е музикален талант с добра професионална реализация и скромен начин на живот. Израснала в мегаполиса Истанбул, Сурея има по-съвременни разбирания за живота.

Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) – богат и красив бизнесмен. Семейството на Боран е от най-старите, заможни и аристократични родове в Турция.

Майката, начело на рода, има четирима сина, но любовта й е насочена най-вече към Фарук. За нея е важно синът й да сключи брак с достойна жена, избрана от нея. Любовта обаче между Сурея и Фарук е по-силна и той й предлага брак.

Без да подозира нищо за дълбоките семейни връзки и стари традиции, Сурея приема поканата на Фарук да се запознае с майка му в имението им в Бурса и там да обявят годежа си. Пристигането им е голям шок за амбициозната родителка, която не може лесно да приеме непозната девойка.

Сурея се опитва да спечели одобрението на бъдещата си свекърва, но с времето нещата се усложняват и животът в това 400-годишно имение става доста труден за всички негови обитатели.

Share Button

Коментари

коментара