Корнелия Нинова дойде в Перник, яде торта в сладкарница „София“ и се изкефи: От 12 посетени града най-добре ме посрещнаха тук!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе на посещение днес в град Перник, научи ZaPernik.com.

Досега посетих 12 града, в Перник ме посрещнаха най-добре„, изкефи се Корнелия Нинова на дошлите да й се радват фенове в зала „Панорама“ в Перник.

Корнелия Нинова паркира автомобила си пред сградата на Съда и премина пеша по улица „Търговска“, през Централната поща до зала „Панорама“. Преди да влезе в залата, Корнелия Нинова седна в сладкарница „София“, яде торта и пи вода.

Пред около 300 членове и симпатизанти на левицата, започна срещата между Нинова, кандидат-кметовете и съветници в областта и хората.

Поздравявам ви за куража и смелостта да сте тук днес, за да подкрепим заедно Станислав Владимиров като кандидат за кмет на община Перник“. Това заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на среща с жители на област Перник.

Тя добави, че кандидатите на левицата имат нужда от партийна подкрепа, за да чувстват зад себе си политика, която им помага и на национално равнище.

В много отношения местната власт не може да работи сама и ние ще им помогнем“, допълни лидерът на левицата.

Станислав Владимиров и нашите кандидати ще работят за това Перник да е социална община. Няма как да успеят ако, ние с нашата енергия не им помогнем“, категорична бе Нинова.

След няколко месеца няма да застана пред Вас с оправдание, че няма пари в Община Перник, защото с конкретни икономически мерки и правилно разпределение на бюджетните ресурси в общинската хазна ще влизат повече средства„, каза Станката.

ГЕРБ с опита си служебно да решат изборите в Перник, чрез натиск и отказ на кандидат-кметове, чрез притискане на бизнесмени и хора – получават обратен ефект. Енергията идва към нас. Това ще изиграе лоша шега на ГЕРБ. Стават все по-големи шансовете да спечеля изборите още на първи тур„, закани се Станислав Владимиров.

Share Button

Коментари

коментара