Сидеров избухна по казуса с БНТ

Каракачанов стана вицепремиер благодарение на моите усилия. Факт ли е – факт е. Това казах аз пред БНТ. Може да се спори по това дали лично аз и по кой начин съм го издигнал, но не можеш да кажеш, че това, което твърдя, е недопустимо. Още от самото начало ми намалиха микрофона, това беше технически доказано. Второ – не ми дадоха дори 7 секунди да говоря самостоятелно. Върху мен говореха Юлиян Ангелов и водещата Чешмеджиева. Това заяви пред ТВ „Европа“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод скандала, избухнал след неговото участие в предизборното студио на „Референдум“.

„Искам да попитам – редно ли е генералният директор на БНТ да каже след това предаване: „Кракът на Сидеров няма да стъпи в БНТ“?!“, попита Сидеров.

Той коментира и думите на евродепутата Андел Джамбазки, който препоръча оттук нататък участниците в предизборните студиа да се подлагат на тест за наркотици: „Господин Джамбазки е мой епигон, подражател. Аз имам хиляди участия като журналист, интервюта, коментари. Какво може да каже за това Джамбазки?!“.

„ВМРО разбиха „Обединени патриоти“, предадоха „Атака“, мислейки, че ще я занулят, а ВМРО ще играе тяхната роля. Извинявайте, но е много рано „предизвестието за моята смърт“. Предадоха ме хора, които благодарение на мен са в политиката“, отбеляза още Сидеров.

„Искам да кажа нещо много важно на тези, които вярват, че Мая Манолова ще смени модела. Тя се води кандидат на „лявото пространство“ – гледам, че флиртува с всички възможни пространства. Но важното е хората да отсеят сеното от плявата. Нека не заблуждава хората, че иска смяна на модела. Смяна на модела искаме ние и ще го направим“, заяви още лидерът на „Атака“ и кандидат за кмет на столицата.

Според Сидеров „целта на политиката е да улесняваш живота на хората, а не да ги тормозиш“. Той изтъкна, че ако стане кмет на София, ще забрани гей парадите като посочи, че не е против ничия сексуална ориентация, но подобни прояви трябва да се провеждат далеч от центъра на града.

Коментари

коментара