Изрод с качулка отвлече 3-годишно момиче от супермаркет

3-годишната Попи-Лий Гилмър по чудо успя да избяга от изрод с качулка, който я отвлече в супермаркет под носа на родителите й. 10-минутният кошмар за детето и за майка й и баща й приключил благополучно, тъй като тя се измъкнала от микробус, след което се скрила от похитителя на паркинга пред магазина, съобщава „Сън“. Драмата се разиграла посред бял ден в Кръмлин в Северна Ирландия.

Оттогава детето е в шок, като вечерта след похищението Попи-Лий въобще не мигнала, а постоянно влизала в стаята на родителите си, за да се увери, че са там. А на сутринта, когато позвънил пощальона, момиченцето панически се скрило в банята.

„Попи-Лий изчезна за един миг, отвлечена от мъж, който я блъснал в гърба и я издърпал за ръката“, разказа майката Сара-Джейн. „Тя ни каза, че я взел „лошия човек“. Говорихме с двама души, които я видели, но помислили, че тя е с баща си и плаче, защото той не й е купил исканата играчка“.

Детето заплакало и викало срещу похитителя си, като не се примирило и накрая успяло да побегне от него.

Онзи дебнел семейството и я сграбчил в мига, в който родителите се заговорили с един от продавачите и се разсеяли. Попи-Лий имала синини по ръката, където я сграбчил неизвестния все още мъж. Майка й я открила между два мотора на паркинга, плачеща и трепереща от страх.

От полицията започнаха разследване, като призоваха очевидци да опишат похитителя с качулката.

Share Button

Коментари

коментара