Николай Банев продава имоти от затвора. Камен Куката също забъркан в схемитепреди

Николай Банев предлага за продажба имоти. Забавното в случая е, че той се опитва да ги спазари от висотата на килията си в Софийския затвор и дори обещава висока комисионна за посредниците в продажбата. Офертата силно е заинтригувала Камен Балбузанов-Куката, докато Димитър Желязков-Очите стои настрана и само се подсмихва на новоизлюпената „агенция“ за недвижими имоти зад решетките, казват техни съкилийници, цитирани от столичен седмичник.

Николай Банев обаче е напът да засенчи легендарната слава на литературния герой Остап Бендер, смеят се запознати, пише Пик. Сега за имотите, които предлага, уверявал, че сделките ще бъдат изпипани до последния детайл. Всичко щяло да мине през адвокатите му, които лично ще упълномощи, а парите искал да му се преведат в някакви тайни офшорни сметки. Дори вече са се намерили и мераклии, които са силно заинтригувани от офертата.

Бивши високопоставени ченгета от икономическо направление през последните дни се разтичали из София да правят сондажи и директно разпитват юристи от кръга на Банев за параметрите и евентуалните скрити тежести на имотите, които се вадят за продан.

Офертата е предадена на ченгетата от плевенския престъпник Камен Балбузанова-Куката. Припомняме, че бившият комсомолски кадър и плевенския гангстер са създали изключителна дружба зад решетките. Балбузанов се е заел съвсем сериозно да става комисионер в сделки с имотите на Банев. А може би и и да понатрупа някой лев покрай тези сделки.

Коментари

коментара