Новата банда Иво Пифа и Сашо Пифа вилнеят безнаказано

Агресивни столични типове с прякори Иво Пифа и Сашо Пифа, които са баща и син, вилнеят безнаказано в София. Нещо повече, за да е по-убедителен Иво Пифа съветвал длъжниците си да прочетат всичко за него в Гугъл, където пише, че преди години е убил бащата на Кирил Божилов. Това разкриха пред БЛИЦ потърпевши от наглите им действия.

За въпросните главорези има данни, че раздават малки суми пари, но на кожодерски лихви, които варират между 100 и 200% месечно! Пифовете набелязвали нуждаещи се от средства за препитанието си и им отпускали пари на лихва, но без да им издават никакъв документ.

В своята безизходица хората взимали парите с обещанието, че ще трябва да изплатят сума привидно нормална, но всъщност са попадали в алчния капан на странното семейство.

В мига, в който банкнотите са се озовавали в ръцете на нуждаещите се, те с ужас научавали, че трябва да връщат двойни и дори тройно по-високи суми, от тези, които са им били отпускани първоначално.

При отказ да платят безумните лихви, те започнали да получават кръвожадни заплахи за живота си, а в повечето случаи се стигало до палене на коли, апартаменти и магазини. Това бил знак, че следващият път може да ги застигне най-лошото!

Повечето потърпевши не смеели да подадат сигнал до полицията заради постоянното парадиране на Пифовете, че имат чадър от най-високо ниво в районните управления.  Някои от потърпевшите, обаче набират смелост и имат намерение да подадат официални жалби в полицията, защото вярват, че органите на реда ще спазят закона и ще ги защитят.

Коментари

коментара