Емил Костадинов за първи път коментира опонентите си: Кметство „ Изток“ не е терен за експерименти – нито на хора с доказана невъзможност да управляват Квартала и липса на доверие от страна на хората, нито на такива с високи амбиции, липса на чувство за мяра, които цинично окачествяват „ Изток“ като „ спалня“

„Кметство „ Изток“ не е терен за експерименти- нито на хора с доказана невъзможност да управляват Квартала и липса на доверие от страна на хората, нито на такива с високи амбиции, липса на чувство за мяра, които хем искат да управляват, хем цинично окачествяват „ Изток“ като „ спалня““, каза в интервю за медиите Емил Костадинов – досегашен кмет на квартал „Изток“, който за първи път коментира опонентите си за изборите.

„Не мога дори да определя като програма фантастичните изказвания, с които се подвизават в медиите и сред хората. Единият от кандидатите- сменил колкото партии е имало налични на политическата сцена, другият- с нулев опит в политиката и управлението. Така наречените им идеи са лишени от базовите обяснения как и с какво финансиране ще ги реализират“, допълни Емил Костадинов.

„Нашата програма се базира на факти- в какво състояние сме поели управлението на Община Перник и в какво я оставяме на края на мандата си,както и какво, въпреки икономиите, успяхме да осъществим. И, да, считам за много по-честно и правилно да продължим вече започнатите проекти и обобщим възможните такива за изпълнение, отколкото да говорим в бъдеще пожелателно, малко вероятно, време“, уверен е Емил Костадинов.

„Ще продължим да правим точно това, което ни донесе успеха и доверието на хората- да работим прозрачно, последователно, упорито. Да използваме здравата основа, която изградихме, за да реализираме изцяло най-смелите си и важни проекти. Говоря в множествено число, защото, както казах, политиката е отборна игра. Благодарен съм на ПП ГЕРБ, че насърчава колективния дух, амбицията и енергията на младите хора в политиката, активното взаимодействие между властите и така прави идеите възможни за превръщане в реалност. Доказал съм, че съм човек на действието, не на думите и се гордея с това“, споделя Емил Костадинов.

Очакванията на местния вот за квартал Изток са Емил Костадинов да бие от първи тур или с голяма преднина.

Коментари

коментара