Радев и Деси скитат по нощни кръчми

През уикенда президентът Румен Радев реши да се откъсне за кратко от политическите си задължения и да се отдаде на една вечер, изпълнена с много настроение и музика, заедно със съпругата си, разкриват очевидци.

Държавният глава заведе Десислава в столичен пиано бар, където двамата се насладиха на изпълненията на певеца Георги Христов. Макар първата двойка на България да се опитваше да не се набива на очи, те нямаше как да не останат незабелязани сред посетителите на заведението.

Още след песента, с която Христов откри, той обяви, че съпрузите са сред гостите и подчерта, че макар да е политически неутрален, иска да ги поздрави със следващото парче, разказват присъстващи.

Думите му, както и присъствието на семейство Радеви, предизвикаха аплодисменти. Преди да започнат първите акорди на сингъла, певецът каза, че в България има 5 сезона – наред с пролетта, лятото, есента и зимата, съществува и сезонът на любовта. А музикалният поздрав, който избра, се оказа „Повтаряй ми, че ме обичаш“.

За събитието Деси Радева се бе спряла на черен топ с надиплена яка, който бе съчетала с карирана пола доста над коляното и черен чорапогащник. До нея съпругът ѝ носеше светлосиня риза и дънки, показват снимки на президентската двойка с посетители на бара, качени във Фейсбук.

Коментари

коментара