Слави Трифонов създаде ВИС-3

Няма такава държава, няма такава партия, няма такова учредяване на партия.

150 човека, сбрани неизвестно откъде и по какъв критерий, го чакат заключени в столична зала точно три часа. Телефоните им отнети?! На влизане и на излизане крият лицата си от фотографите, защото „жълтите медии дебнели“?!

Новият чака-рака месия пристига на четвъртия час с два бронирани джипа и пет-шест охранители. Пристъпва с бастун, като Антибиотика от „Бандитският Петербург“.

Журналистите – вън!

Пресъобщение – няма!

Програма, концепция, визия, устав – няма!

Информация за учредители и избрани ръководни органи – няма!

Какво е това? Активират спяща клетка на „Ал Кайда“? ВИС-3? Тия ли ще спасяват България? Смятайте какво ще е, ако докопат власт.

„Животът е прекрасен“…“Аз съм просто инструмент“…“Всичко е емоция“…Това благоволил да сподели със „съмишлениците“ си вождът от Учиндол, стана ясно от публикации в избрани медии.

Програмната му реч е някакъв невнятен инфантилизъм с маниакален уклон. Това е всичко друго, но не и заявка за демократична политика. Никаква заявка не е – просто банален опит да яхнеш уморения и маргинализиран електорат, за да изкараш още кинти.

Да се изтъргуваш скъпо и прескъпо като поредната патерица.

Сега остава да видим какво ще каже съдът – дали е допустима и законна регистрация на партия с откровена обида към държавността в названието си.

Автор: Данка Радева, Пик

Коментари

коментара