4 зодии, които харчат прекалено много – те нямат търпение да дойде денят за заплата, а получат ли я, мислят първо как да си угодят

В края на топлия сезон е време да приберем летните дрехи и да извадим есенните. Както всяка година, и тази ще трябва да се разделим с някои парцалки и освободим място за поредните находки. Но имаме ли достатъчно средства за нови покупки, пита тялото.бг.

Според астролозите, трупането на пари не е за всеки. Има хора от определени зодии, които са с „широки пръсти“ и портмонето им винаги е празно. Те нямат търпение да дойде денят за заплата, а получат ли я, мислят първо как да си угодят, а не за досадните месечни сметки.

Ето четири зодии, които харчат прекалено много:

Овен

Хората от този знак действат безразсъдно. Те дори не могат да разберат колко бързо им отиват парите, защото не умеят да си правят сметката. Овните не пестят, тъй като предпочитат да си угаждат.

Близнаци

Те са непостоянни и твърде колебливи. Първо ще обмислят доста време дали да заделят малка сума пари за месеца, а след това ще си вземат част от нея за необмислени покупки. Те обичат да си купуват най-новите неща, ето защо винаги са на нула. Обожават да харчат за вкуснотии.

Лъв

Той има голямо самочувствие и парите са част от него. Дори и да твърди, че не държи на тях, това не е така. Хората от зодия Лъв обичат да харчат пари, за да живеят по-комфортно, не се скъпят и за най-близките си. Готови са да вземат назаем, само и само да посетят мечтаната дестинация или да си угодят. Увличат се предимно от покупки, които не са по джоба им.

Везни

За тях спестяването е мисия невъзможна. Дори и да имат желание, не знаят как да го направят. Те никога не смятат в магазина. Изкушени от твърде много неща, те предпочитат да се поглезят и не ги интересува дали ще им останат пари за основните разходи. Ако намерят половинка, която умее да контролира харчовете им, могат да се променят под нейно влияние.

Коментари

коментара