Станислав Владимиров: Няма да бъда кмет от кабинет

Станислав Владимиров - Станката плакат

„Често съм в Батановци, но за съжаление не виждам някаква съществена промяна в града. Търговията с гласове по изборите, направи така че – Батановци, Перник и цялата община да е по-близо до Ориента, отколкото до Европа“. Това каза Станислав Владимиров – Станката на среща с жители на гр. Батановци.

Той добави, че икономическото развитие на Перник е спряло и общината ни е единствената в икономическия пръстен около София, която не се развива.

„Защо Перник не се развива при условие, че имаме предпоставки да бъдем развит район? Отговорът е в администрацията, защото Божурище и Елин Пелин нямат по-голям капацитет, но там има хора, които знаят как да начертаят пътя“, коментира Владимиров.

„Няма логика градът, който в миналото е давал голяма част от БВП на България да е в такъв застой“.

„Силна местна икономика ще вкара пари в общинския бюджет и ще ни даде възможност да работим по решаване на проблемите на Перник и селата. Тогава ще спрем да се чудим, кога ще закърпят дупките по улицата ни, дали ще имаме паркове, детски площадки и много други“, каза още кандидатът за кмет.

Станислав Владимиров коментира още, че ако имаме кметски екип с воля и желание да привлича инвестиции и силна дигитализирана община, което ще намали корупцията и забавянето на документи, бизнесът ще се обърне към Перник. „От това ще започне новият кметски екип – повече приходи от икономика, по-чист, сигурен и зелен Перник. Още следващия месец ще дойда в Батановци и няма да бъда кмет от кабинет, а всеки ден ще съм сред вас“, завърши Станислав Владимиров.

Коментари

коментара