Наздраве за бъдещата кметица на село Рударци – Мая Манолова!

Кюстендилско-перничанската-софиянка Мая Манолова може да се окаже най-лесната опонентка на столичния кмет Йорданка Фандъкова, ако кампанията й за кмет на град София продължава така, притеснява се zaPernik.com.

Следим кампанията на уважаваната Мая Манолова не заради друго, а защото тя си е чиста перничанка. Живее в пернишкото село Рударци с мъжа си Ангел Найденов.

И другото важно е, че ние перничани сме много важна и съществена част на столицата. Перник е столицата на София. Така ,че освен към местните избори на Перник, ние хвърляме по едно око към изборите в София.

И какво да видим? Мая Манолова замязала на Корнелия Нинова и Елена Йончева.

Мая Манолова изцяло замяза на хибрид между Елена Йончева и Корнелия Нинова. Тя е червено-зелено-синьо ГМО, което не си е взело поуката от негативните кампании, които водиха комунистите и губеха всички последни избори.

Пари на вятъра

Топ акцентът в безкрайно шумната, скъпа и негативна кампания на Мая Манолова е рубриката „Пари на вятъра„. Мая обикаля най-окаяните райони на столицата, за да показва калпави ремонти или недовършени обекти, с което се надява да спечели гласовоподавателите.

Авторската рубрика на г-жа Манолова обаче не се радва на никакъв успех. Клипът й с гражданинът Атанас, който я довел на живо пред блока си в кв. Лозенец е гледан само 57 пъти в Youtube.

Следващият репортаж на Мая Манолова е отново негативен. Той е от център за наркозависими в кв. Младост, които тръгнали да правят ремонт, пък не обявили на живущите съседи. Този клип е гледан 41 пъти. Публикуваме ги, че белким им вдигнем гледаемостта.

Клиповете на Мая Манолова ухаят на Рударци, въпреки, че се снимат в столицата. Спокойни сме, че селото трудно ще излезе от същността на г-жа Манолова.

Мая Манолова направи огромна грешка. Тя изтри изцяло образа си на омбудсман, с който бе харесвана в обществото и започна да се прави отново на политик. Само, че като политик Мая Манолова е спорен политик.

И още нещо от кампанията й: Най-грозните и отвратителни снимки на Мая Манолова може да намерите в личния й профил във фейсбук. Мъжът й Ангел Найденов изглежда по-красив от нея. Дори гримът и прическата на стилист Капанов не помага.

Има нещо хубаво в цялата тази негативна предизборна кампания, която води Мая Манолова в столицата. Село Рударци няма да изгуби един известен жител. Затова на нас, като перничани, не ни остава нищо друго да я поздравим с казачока на Витков и Мицов – „Ма-ма-ма Мая Манолова„, и да й кажем да не се притеснява: То е ясно, че кмет на София няма да стане! Наздраве за бъдещата кметица на село Рударци!

Коментари

коментара