Кралят на акордеона Исус Ангелов с бандата му музиканти и писателят Калин Терзийски идват за първи път в Перник с единствено по рода си музикално-поетично шоу! Заканват се на перничани: Ще ви омагьосаме, бъдете сигурни!

Исус Ангелов идва за първи път в Перник с музика и единствено по рода си шоу. Заедно с него ще гостува и писателят Калин Терзийски, научи zaPernik.com. На 5-ти октомври – събота- в бар „Зинк“ от 20:00ч перничани ще се наслушат и нагледат на нещо наистина различно в Перник. А входът е свободен. 

Попитахме Исус Ангелов да разкаже за читателите на zaPernik.com какво точно ще се случи утре, 5-ти октомври.

„Ще направя светска обиколка из музиката. Започвайки с класически рок балади, вплетени с българска естрадна музика, класически джаз с етно и фолклор мотиви, че дори и китайска музика. Моята група ще се погрижи всеки да танцува и да стане част от магията на спектакъла. Гост ще бъде Калин Терзийски, поезия и музика-сливането на изкуства! Никой няма да остане безучастен, а сме подготвили и мноооого изненади!“, обещава ни Исус Ангелов.

Кой е Исус Ангелов и бандата му? 

Бандата е щастие, музика и импровизации. Най-важно е живото изкуство в най-чистата му форма. Свободният артист приема публиката като част от своя музикален екип. В Бар Зинк ще бъда със страхотни музиканти. Томмас ще бъде цигулка, както и вокал..с него ни свързват много музикални спомени и бъдещи проекти. Симеон Германов ще бъде на китарата и втори вокал, а баща ми – Джими Дръмс на ударните – винаги заедно в музиката. Нека не забравим и главния заподозрян – Моя Милост – Маестро Исус Ангелов – Краля на акордеона. Обичам да събирам хората, да ги карам да се усмихват и да бъдем заедно в изкуството музика!

Как се събрахте с Калин Терзийски?

С Калин ни събра – изкуството, разбира се. Не сме планирали, никога не мислим как да стане. Тези неща се усещат. Виждаш се с един човек и си казваш – на една честота сме.. Имаме.. Стотици концерти. Спомени, музика, поезия. Той е страхотен професионалист, човек и приятел. След първото ни съвместно участие – не спряхме.. Музиката е част от поезията, а поезията част от музиката – неизбежно е!

Как реагират хората на вашите изпълнения досега?

Несравнимо- незабравимо! Забравят тъжното, отекчено себе си, някъде в ъгъла с първия допир до музиката. Скептичност и лошо настроение не се допускат, ваксинирани сме. Ако не вярвайте, чуйте ни, ще ви омагьосаме много красиво, разбира се само с музика, танци и слово! Няма безучастни – гарантирам!

Имате ли бъдещи проекти?

Бъдещи проекти – много.
До края на годината съм подготвил много изненади за публиката, но нека се върнем на най-важното за сега!
Ще направим нещо красиво, запомнящо се и единствено по рода си в арт бара Зинк, каним всички, входа ще бъде свободен, така че, паролата е „усмивка“.
Не се колебайте, нека започнем уикенда незабравимо, ще има изненади..
За всеки по нещо…Няма да съжалявате, ще обиколите света!

Коментари

коментара