ДПС атакува пернишката власт! Местната лидерка Боряна Методиева смени адреса си от Радомир в Перник, за да участва в изборите и призна, че обича Ахмед Доган!

Боряна Методиева

ДПС ще атакува местната власт и ще се опита да има своя група в Общинския съвет на Перник, научи ZaPernik.com.

Според наши източници целта на ДПС в Перник е да имат двама общински съветници. В момента те нямат такива.

Самата местната лидерка на партията за права и свободи се премести от Радомир в Перник, за да може да стане общинска съветничка в Перник.

Много те харесвам, ама нЕма как да гласувам за ваЩа партия“. С тези думи се обърна към мен днес един познат. Аз съм Боряна – кандидат за общински съветник в Перник от ДПС. Да, издигната съм от партия, но не партията, а аз ще участвам във вземането на решения за бъдещето на общината. Докато слагаме етикети на хората, а не правим преценка за това кой колко и какво може, ще продължаваме да потъваме все по-надолу и по-надолу….“, сподели депесарката в профила си във Фейсбук.

Убежденията са ми такива. Обичам си почетния председател„, допълва Боряна Методиева.

Наши източници издават, че самия Ахмед Доган е направил много за Боряна. И тя явно помни това.

Но ако мислите, че перничани са възмутени от това, че ДПС ще атакува местната власт, бъркате се. Извендъж партиите нямат никакво значение, важна била личността. Така поне пишат феновете на Боряна Методиева.

Ето някои от тях:

Асен Асенов: Да, Борянче! Ти си човекът, а, не партията…..

Neli Sotirova: Много се надявам хората най-сетне „да узреят“.А до тогава -смело напред .Успех Бобче!!!

Людмил Тасков: От къде се захвана ДПС в Перник, от теб и ти знаеш, че като независима нямаш шанс…!!! Нямаш история, нямаш почва, а разчиташ на подкрепата на Сокола…!!! Без него опитай, но ще издъхнеш финансово, а да не говорим, че колкото и да си грамотна ще те смажат..!!!! Смях, знаеш, че бях първия, който те подкрепи, а и ти усети сладостта на властта….!!! Успех.., но не селфиш…!!!

Така, че очакваме ДПС да влезе в Общинския съвет на Перник, ако живот и здраве си изиграят картите както трябва и бизнесмена Федята си даде гласовете.

Коментари

коментара