Цирк на председателски съвет в Перник! Д-р Маринова от „Семейната десница“ подавала ръчички и пръскала положителна енергия на БСП и ГЕРБ

Днес се проведе председателски съвет на Общинския съвет в град Перник. Съветниците умуваха дали да награждават патриарх Неофит като почетен гражданин на град Перник. 

Както zaPernik.com писа: Задава се гафът на годината! Перник ще стане за смях пред цяла България

На председателския съвет, в който участват представители на всички големи политически сили в Перник се е дискутирало колко хубаво е Неофит да стане почетен гражданин на Перник, въпреки, че той не е перничанин и не е направил нищо особено за града ни. Инициативата е на областния управител Ирена Соколова.

Дошла д-р Маринова от „Семейната десница“ в Перник. Появила се на вратата и казала: „Хайде, здравейте, дайте да си подадем ръце, да си предадем положителна енергия„, след което разперила ръчички и всички почнали да се поздравяват с подадени ръце.

Нашите политици са станали много духовни. Един дава награди на патриарха, друг разперва ръчички и пръска положителна енергия. Какво управление само?! Жалко, че идват избори и мандатите на тези хора свършват, но спокойно, след един месец, вие ще ги изберете отново и те ще разперят отново своите ръце и ще ви раздават положителната си енергия още четири години.

Коментари

коментара