Избори: Нещата вървят на зле за семейната десница в Перник! Д-р Маринова прибра сина си Адриан и кандидатира себе си за кмет на Перник, получавайки само няколко фалшиви усмивки на откриването на кампанията си

Малко сме раздвоени, когато пишем за семейството на д-р Маринова и д-р Симеонов, защото не знаем за семейния им живот ли се отнася или за политическия. При тях се получава две в едно. Но няма начин – zapernik.com следи всички кандидати за кмет на Перник, не можем да пропуснем най-колоритните. 

Изпадналите от листата на ВМРО, а също и от коалиция ГЕРБ-СДС, семейство Маринови, днес се впуснаха в нова битка за политическо и семейно оцеляване,научи zaPernik.com.

След като не успяха да вземат местата с номер 2, 4 и 6 в листата на Димитър Колев и Вмро както се бяха разбрали преди 2 месеца, семейната десница на Перник е принудена да се бори сама в опит да запази властта си – тлъсти държавни и общински заплати, събиране на пари от партийни имоти и власт в Перник.

До момента майката беше общински съветник, зам. председател на Общинския съвет, таткото в момента е шеф на Бързата помощ в Перник, а сина се гласи за зам.кмет на Община Перник.

Само преди 2 месеца пред медиите сина в семейството Адриан Симеонов обяви, че ще се кандидатира за кмет на Перник. Днес го виждаме в публиката. На неговото място е майката Мария Маринова. Малкият Адриан спука гумите още преди началото на изборите. Явно не са му преценили добре силите. И вместо път на младите, отново семейната десница дава път на майката.

Днес от 17 часа стартира кампанията им пред църквата до Общината. Майката получи букет, а освен сина я уважиха още няколко приятели.

Д-р Маринова се задоволи с няколко фалшиви усмивки, които бързо паднаха, веднага щом си обърнеше гърба.

Няма ги ония откривания пред Двореца на културата с микрофон и певица. Няма го и досегашния им спонсор – Павлов.

Докато семейната десница се бори за постовете си, в Пернишкото дясно пространство става все по-интересно.

Четете в zaPernik.com горещи спорове за гласоподаватели, имоти и власт.

Коментари

коментара