Избори: Кандидатът за кмет на град Батановци Ивайло Иванов-Куната се доказва на дела, не само на думи

Младият активист Ивайло Иванов – Куната отново влиза в кметската надпревара за град Батановци, научи zaPernik.com. Иванов стана популярен със своите инициативи, които защитават интересите на градчето. Преди години той се кандидатира за кмет на град Батановци, но не успя да спечели доверието на съгражданите си. Това обаче не го спря да се доказва на дела, а не само на думи. Въпреки, че не е действащ кмет, през изминалите години Куната направи не малко за населеното място, смятат батановчани. Днес Ивайло Иванов отново е решен да се бори за доверието им. Ето какво написа Ивайло Иванов в обръщение към съгражданите си. И макар лично на него това да му звучи малко самохвално, фактите са си факти: 

Уважаеми съграждани, преди 4 г. когато бях кандидат за кмет много от вас не ме познаваха и се съмняваха в искреноста на действията ми . Когато Ви обещах, че ще работя за благото на Батановци, други го приеха с насмешка . Четири години по – късно искам да Ви изброя реални неща които успях да свърша за Батановци с помоща на много от Вас :

– Ремонтирах осветлението на детската площадка при гарата .
– Използвах лични контакти благодарение на които се направиха дарения от ламинат и книги за читалището ни .
– Заедно с група приятели успяхме да залесим над 1000 фиданки Дъб , Бук, Акация и Кестени на старите табани над Делниче. Така след 10 години там ще има една чудесна широколистна гора !
– Успях да възродя редица Християнски празници които бяха забравени в Батановци. Заедно с членовете на черковното настоятелство вече превърнахме в традиция честването на Йорданов ден ! За Велик ден старата черква не беше отваряна над 10 години ! Променихме и това ! Започнахме да раздаваме курбан за здраве на Богородица когато е храмовият празник на новата черква ! Близо 10 години нейният строеж беше само една мечта . За по – малко от 3 години успяхме да намерим финансиране и с много усърден труд от всички към момента грубият строеж е почти завършен !
– Като основен представител на“ Капачки за бъдеще“ за гр.Батановци до моста поставих сърце , благодарение на което в най – малките ни съграждани започна да се изгражда навика за разделно събиране на отпадъците .
– Свиках Общоградско събрание на което се избра Инициативен комитет и към днешна дата успяваме да стопираме намеренията на“ Солар вижън оод “ да депонират боклуци и да “ преработват “ 45 тона на денонощие пластмаси и гумени отпадъци!
След редица сигнали и многократни жалби успяхме да докараме мобилна лаборатория и да направят замерване на въздуха който дишаме . Последното такова беше направено преди 4 години !!!
– По случай 100 години от края на Първата световна война бяха отпуснати 300000 лв за реставрация на военни паметници. Сезирах комисията към Областна администрация Перник , че в Батановци имаме паметник костница на загинали Батановчани , който е тотално занемарен и се включва в критериите за финансиране. От там ме увериха ,че ще отпуснат пари само кмета трябва да намери фирма и да кажат колко ще струва . Но идеята не се реализира ! В Брезник и Драгичево се възползваха, а ние за жалост не !
– След мой сигнали до местните медии успях да спася от така наречената „санитарна сеч“ боровата гора срещу стадиона !

.…Мога да изброявам още много неща, но не това е целта ми .
Аз съм роден в Батановци тук е гроба на баща ми . Тук са родени и живеят и децата ми . Единственото което искам е да живеем в нормален и уреден град !
Това е причината да се кандидатирам за кмет на гр.Батановци .
Аз не си търся работа , не чакам пенсия или не ме води чувството за реваншизъм от загубени предходни избори .
Аз Обичам родният ни град !
Ако мислите , че мога да съм полезен ме подкрепете на 27. 10 .2019 г. Като гласувате за мен!

Като основни приоритети, ако бъде избран за кмет Ивайло Иванов си е набелязал някои проблемни теми за град Батановци:

-отвеждане на отпадните канализационни води до пречиствателната станция 

– изграждане на тротоар на главния път в Трънската махала. Според местните участъкът е много рисков за преминаване пеша;

– асфалтиране на двете крайни улици при стадиона

-асфалтиране и канализация на улицата която е пряка на ул. Средорек и стига до прочутата „кметска “ улица

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ за кандидат кмета Ивайло Иванов: 

Милослав Милчев-Вучков и Ивайло Иванов-Куната на крак при областния управител Ирена Соколова заради спирането на два влака за гара Батановци

Батановци поискаха специалистите на Бойко Борисов за Норд Дам да реставрират тухлената фабрика в града, за да дойдат туристи

И. Иванов: Не знам кой е виновен , обаче бездомните кучета са повече от децата по улиците на Батановци. Ясно е ,че кмета не ги пуска по улиците , но някой трябва да вземе спешни мерки

Секат горичката на град Батановци

За втори път на Йордановден ще хвърлят кръста в реката на град Батановци

Строители на черквата в гр. Батановци дариха кубици дърва на бедни баби

Доброволци от Батановци превръщат старите табани в гора

Битка за чист въздух поведоха жителите на град Батановци

Курбан за здраве раздават навръх Богородица в град Батановци

Оплакаха се от безхаберието на кмета на Батановци

Нещо се случва с Батановци!

Архитектурното 100-годишно чудо на Батановци е пред рухване! Хора се борят за спасението на бившата керамична фабрика, строена на бас, изцяло с дървена конструкция от Алпите

Призив в национален ефир за издигане на православна църква в Батановци

ЗА ПРИМЕР: Георги и Кирил не се плашат от лошото време и вдигат основите на църква в Батановци, докато младите се скатават по кафетата

Багерите дойдоха в Батановци! Започва реализацията на една мечта

Коментари

коментара