Избори: Големите лъжи в Пернишко започнаха! Едва ли ще ви шокира как тези пернишки политици действат преди и след избори, но ето ФАКТИТЕ!

Лъснаха първите предизборни лъжи в Пернишко. Хората са отвратени от наглостта и безочието на политиците и може би имат основание за това.

Изводите всеки сам да си прави, нека предоставим фактите:

Лидерът на партия АБВ Румен Петков бе на посещение в град Перник. И подобно на Торбалан, Румен Петков извади лъжите от торбата. Какво каза Румен Петков, цитиран от агенция „Фокус“:

Румен Петков, АБВ: Считам че ръководството на БСП в Перник обслужва ГЕРБ

Считам че ръководството на БСП в Перник обслужва ГЕРБ„. Това заяви лидерът на АБВ Румен Петков по време на представяне на листата на партията за общински съветници в Перник, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

На снимката, с която е илюстриран материала до обществеността, уважаемия Румен Петков е седнал до лидера на АБВ Перник и досегашен общински съветник Петър Първанов. Същият е водач на листата общински съветници на АБВ Перник последните четири години. Изявлението на Румен Петков е направено на 28 септември 2019 година. Хората от снимката са се усмихнали, че са наклепали БСП и че са се посочили като алтернатива на партия ГЕРБ. Но какво се случва на следващия ден?

Същият този господин от снимката – Петър Първанов сяда на софрата на ГЕРБ. Дори Петър Първанов от АБВ прегръща лидера на ГЕРБ Перник Вяра Церовска. Ето снимки от събитието. Датата е 29 септември 2019 година.

Уникално! Познахте ли мъжа от снимките? Само ден преди това, неговата партия плюе по ГЕРБ и обвинява БСП, че ги обслужва, а на следващия ден Петър Първанов е на софрата на ГЕРБ, седнал до народния представител Александър Александров от ГЕРБ, прегърнал Вяра Церовска – лидер на ГЕРБ, до дясната ръка на Бойко Борисов – Красимир Велчев и областната управителка от ГЕРБ Ирена Соколова. Красота! Типичен български политик! Не само, че са на една софра, но са в една коалиция. Заедно. В община Ковачевци.

Ще си кажете: Е, то те АБВ и ГЕРБ са заедно в Ковачевци, но в град Перник се мразят. Там, в община Ковачевци ще се обичат, но тук в община Перник се мразят, това са нормални неща. Да, ама, не! Фактите посочват друго:

Общинският съветник и лидер на партия АБВ в Перник Петър Първанов крепи мнозинството на ГЕРБ в Общинския съвет без проблеми. Ето доказателствата:

Петър Първанов е гласувалЗА„във важните и капиталовите предложения на ГЕРБ в град Перник и е крепял тяхното мнозинство. Примери:

  • Промени в капиталовите разходи по предложение на зам.кмета от ГЕРБ Денислав Захариев -входящ номер 585/2018
  • Приемане на изпълнението на бюджета на Община Перник и разходването на европейски средства, входирано от кмета на ГЕРБ Вяра Церовска под номер 518/2018
  • Поемане на краткросрочен дълг – безлихвен заем от държавата, внесено от кмета на ГЕРБ Вяра Церовска под номер 627, както и 670 със същата тема
  • Приемане на програма за разпореждане и управление на имоти общинска собственост, също по предложение на кмета Вяра Церовска
  • Приемане бюджета на Община Перник, предложено от кмета на ГЕРБ Вяра Церовска
  • Изменение на местните данъци, предложено от кмета на ГЕРБ Вяра Церовска
  • Публични търгове на общински имоти, предложено от кмета на ГЕРБ Вяра Церовска

На всички важни за ГЕРБ и кмета им гласувания, уважаемия господин от АБВ Петър Първанов е гласувал „ЗА“. Справка може да си направите в сайта на Общинския съвет на град Перник.

 

Такава опозиция да иска ГЕРБ! Опозиция, която гласува заедно с нея. АБВ се оказва, че са чудесни хитреци. Има голямо разминаване на това, което внушават и това, което правят после. Опитват се да хванат вота на хората, които мразят ГЕРБ, а след това 4 години да подкрепят ГЕРБ във властта. Вече го направиха веднъж, защо да не го направят отново?

Неслучайно последните резултати на евроизборите АБВ са катастрофални. Те тогава се опитаха да излъжат избирателите, като копираха името „Коалиция за България“. Не се получи. Загубиха. Най-вероятно това ще стане и сега, когато лъжите и схемите им лъснат!

Коментари

коментара