Станката откри кампанията си на крак

Кандидатът за кмет Станислав Владимиров – Станката откри кампанията си за местните избори на крак. Това се случи в началото на улица „Търговска“ в центъра на град Перник, където млади социалисти раздадоха над 1000 флаера с кандидатът си за кмет за около 2 часа.

По време на предизборната кампания, Станката ще работи с два екипа от младежи, облечени с червени суитчъри с прякора му и номера на бюлетината, с която ще се яви на изборите.

„Мили хора, даваме старт на нашата кампания, без излишни помпозности, без излишна показност. Ние сме ограничени от ресурси, но пък имаме крака, така, че един месец ще достигнем до хората на Перник“, обърна се Станката.

„Имаме енергията и волята, да намерим съмишленици, с които да ускорим развитието на Перник“, убеден е кандидат-кметът на БСП.

„От днес ще разчитам изключително много на Вас да достигнем до колкото може повече хора, да отправим нашето послание и да спечелим доверието“, призова Станката.

В стъпителното си слово, той подчерта, че Перник има стратегическото място да се развива добре и подчерта, че екологията ще бъде приоритет в управлението му.

ZaPernik.com излъчи на живо откриването на крак на кампанията на Станислав Владимиров. Вижте го:

Коментари

коментара