Гаф при откриването на кампанията на Вяра Церовска – забравиха важна кандидат-кметица

Откриването на новата кампания на Вяра Церовска и екипа й бе представено пред zaPernik.com в залата на Двореца на културата. 

Кандидатът за кмет Вяра Церовска обяви акцентите на програмата си за втори мандат.

Тя представи кандидатите за общински съветници на партия ГЕРБ и кандидатите за кметове на селата и районни кметове.

След като представи всичките имена от залата се провикна глас, че е забравила кандидат-кмета на кв. Калкас – Надка Павлова.

Вяра Церовска леко се стъписа и каза: „Такава грешка да пропусна една красива жена е непротсима. Тя е един успешен и доказал се кмет„. След което представи и кметицата на Калкас, като каза ,че е сигурна, че ще се представи добре на предстоящите избори, защото хората й го казват.

Най-много аплодисменти получи кандидат-кмета на квартал „Изток“ Емил Костадинов.

Областният управител на Перник Ирена Соколова похвали работата на кмета Церовска и общинския съвет. „Няма нито едно върнато решение на Общинския съвет през последния мандат„, подчерта Соколова.

Благодаря на кмета Вяра Церовска и екипът общински съветници, че успя да изведе Община Перник в челната десятка на областните градове с най-добро развитие„, каза Ирена Соколова.

Всички знаят в какво състояние Вяра Церовска завари общината, какво е в момента„, припомни народният представител Александър Александров.

„Аз съм убеден, че д-р Церовска на 27-ми октомври ще бъде отново кмет на Перник. Нека всички стари седесари да излязат на 27-ми, за да не харчим пари за втори тур. Убеден съм, че ГЕРБ и СДС ще имат абсолютно мнозинство в Общинския съвет, за да може д-р Церовска да работи спокойно. Тя има подкрепата на областния управител, на парламентарната група на ГЕРБ. Успех на всички“, пожела Юлиан Ситарски – лидер на СДС в Перник.

Всички кандидат-кметове си направиха обща снимка:

Вижте видео от представянето на листата и кметовете на ГЕРБ от видеото долу:

Коментари

коментара