Безплатни демо уроци по Програмиране и роботика за деца тази събота в Перник

Програмиране и Роботика за деца – Нови групи и Безплатни Демо уроци в Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице в Перник

Уважаеми Родители,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице в град Перник.

А до края на месец септември всяка събота организираме безплатни Демонстрационни уроци, в които ще запознаем учениците с магическия свят на Програмирането и Роботиката.

В тези уроци ще покажем наши вече реализирани проекти, ще запознаем по-детайлно децата с програмата ни, ще ПРОГРАМИРАМЕ ЗАЕДНО С ТЯХ, И ЩЕ РАЗУЧИМ КАК СЕ ДВИЖИ НАЙ-БЪРЗИЯТ РОБОТ В СВЕТА.

С учебния график и датите и часовете на провеждането на Безплатните демонстрационни уроци в град Перник може да се запознаете – тук.

Програмиране за ученици – клон Перник

Тази събота /21.09.2019 г./ ще се проведе поредният безплатен демонстрационен урок в Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице в град Перник. Адресът на Академията е ул. Търговска, блок 30 /Розовият блок/, а урокът ще стартира в 18.40 ч.

За участие в урока е необходимо предварително записване на телефон 0894 00 49 44

Повече информация за курса:

Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и са с диференцирана степен на трудност.

В обучителния процес, ние държим на високото качество на учебната програма, индивидуалния подход при работата си с учениците и малките групи.

В програмата са заложени занятия и дейности, чиято основна цел е учениците да развият своите знания и умения в областта на Програмирането, Роботиката, Математиката и Природните науки.

Знаем, че за голяма част от учениците, които ще се запишат в нашите курсове /или вече са записани/, това ще е първото докосване до вълшебния свят на Програмирането, Електротехниката и Роботиката. Точно затова даваме и ще продължаваме да даваме само най-доброто от себе си, като преподаватели и организатори в целия образователен процес в академията.

Радваме се, когато видим искриците на любознателността в очите на учениците си към нови знания и хоризонти, и сме горди, че на нас се е паднала честта да разкрием новото знание или просто сме ги „запалили“ да научат нещо ново и да се самоусъвършенстват.

Качеството на Учебната среда също е много силен инструмент за развитие на знанията и уменията в учениците – затова подсигуряваме на всеки наш ученик компютър за работа, уютна и комфортна среда, както и всички необходими технически средства и консумативи за пълноценното провеждане на учебното занятие. Единственото условие, което имаме е проявата на желание за учене и развитие от страна на самия ученик.

Каква е Нашата Програма?

В началото на курса стартираме с А и Б-то в областта на Програмирането. Създаваме първите наши кодове, като широко застъпваме употребата на ключови команди и логически операции, което ни служи за трамплин към създаването на по-сложни проекти, собствени игри и анимации.

След това се потапяме в света на електротехниката, като се запознаваме с различните електрически вериги, електронни компоненти и микроконтролери. Започваме да създаваме електрически вериги, да програмираме микроконтролери, да изучаваме различни сензори и да ги използваме в проектите си. Всичко това правим, като използвам напрежение до 9 V.

Теоретичната част е поднесена под формата на игра, което увлича интереса на учениците ни.

Всички проекти свързани с изграждането на електрически вериги и употребата на микроконтролери се реализират и практически, което допълнително вдъхновява учениците ни да търсят приложение в заобикалящия ни свят на наученото от тях.

Обучението в Академията е с надграждане и има за цел създаването на трайни знания в учениците и разширяване на светогледа и логическото им мислене.

Заповядайте при нас – Ние държим на качественото обучение!

За записване може да се обадите на телефон 0894 00 49 44
Адрес на Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице в град Перник – ул. Търговска, блок 30 /Розовият блок/.

Коментари

коментара