Първо в ZaPernik.com! Приключиха шефа на РИОСВ Перник! Най-накрая от екскурзия се върна Пламен Ангелов – важният човек, който трябваше да следи за качеството на въздуха в региона и остана без работа!

Пламен Ангелов

Директорът на РИОСВ Перник Пламен Ангелов е аут от днес, научи първи ZaPernik.com. Новият директор на РИОСВ Перник ще бъде Анелия Дренска – жената, която се бореше с предприятията в града последния месец, докато Пламен Ангелов беше на екскурзия.

Както „За Перник“ гръмна новината миналата седмица, Ангелов е в отпуск, а Перник беше огромна тема дори в националните медии, именно с мърсотията на въздуха. Рибите в реките умираха, а водата на река „Струма“ сменяше цветовете си.

Пламен Ангелов доказа, че не може да се справи. Още не е отговорил на въпроса ни  къде работеше сина му. Този отговор щеше да даде много ясна представа защо Перник е най-мръсния град в Европа.

Новината на „За Перник“ идва от сигурни източници в Министерството на околната среда и водите. Този следобед РИОСВ Перник ще научи, че има нов директор. Това е Анелия Дренска.

Последните седмици, лично премиера Бойко Борисов се захвана с проблема със замърсяването на Перник. За няколко дни беше запечатана дори „Топлофикация Перник“. Спряна бе площадката за боклук до ТЕЦ-а. Имаше редица парламентарни питания относно екокатастрофата в Перник от страна на депутата Станислав Владимиров. Имаше протести на граждани.

Дойде време… днес изхвърча и Пламен Ангелов – отговорникът за контрола на качеството на въздух в Перник.

Коментари

коментара