Живият паметник на Общинския съвет Милан Миланов драпа отново за властта, като политическа половинка на Димитър Колев! Стана ясно какво ще бъде новото обещание на политика с чантичката

Милан Миланов е един от вечните съветници на Перник - живият паметник на тази институция.

Общинският съветник Милан Миланов не се отказва от властта. Живият паметник на общинския съвет ще кандидатира отново за пост в  новия общински мандат, научи zaPernik.com.

Милан Миланов, който перничани знаят като политика с чантичката, защото винаги ходи с чантичка под ръка, ще бъде в листата на партия ВМРО, като патерица на култовия пернишки политик Димитър Колев.

Милан Миланов стана известен последната година с това, че не присъства на заседание на общинския съвет, но в същото време гласува важните решения за града, без физически да го има. Даже прокуратурата се зае със случая.

Предизборното обещание на Милан Миланов за новия мандат е „ледена пързалка“. Но май това е поредната „предизборна пързалка“ на въпросния политик. Преди години той обещаваше църква в квартал „Тева“, но църквата така и не стана. Важни са обещанията, не делата.

Ледена пързалка в Перник имаше по времето на кмета Антоанета Георгиева. Тя беше под наем и беше средство за източване на бюджета на общината, като наема беше баснословен.

Очаквайте още горещи подробности за политическите страсти и намерения на Милан Миланов, скоро в zaPernik.com.

Четете за тънките сметки на останалите общински съветници идния месец – само в zaPernik.com.

Коментари

коментара