Братът на изчезналия Самуил от Радомир гръмна бомба: Той е убит, крият го в моргата на Перник!

Братът на безследно изчезналия Самуил Иванов от Радомир гръмна бомбата, че брат му е убит, а трупът му се крие в моргата в Перник, полицията мълчи. 

40-годишният Иван Иванов разказва пред вестник „Вяра“ шокиращи подробности около изчезналия си брат. Той посочва имена на хора от Перник и Радомир известни с престъпното си минало. Споделя, че той и баща му също са сред заподозрените от полицията за извършеното престъпление.

„За мен трупа на брат ми е в моргата в Перник, въпреки, че той се води изчезнал и е обявен за издирване. Имам такава информация от няколко души, включително от полицаи и работещи в моргата, които са виждали трупа. Те са категорични, че това е тялото на брат ми. Полицията обаче крие това от нас„, казва пред вестник „Вяра“ Иван.

Той споделя, че баща му все още чака и се надява синът му Самуил да е жив. „Искам да се разбере истината и да се даде гласност. Пет дни преди да разберем ние започнахме да получаваме съболезнования на хора, цял Радомир знае, че брат ми не е жив, а ние последни научаваме“, казва още Иван Иванов.

По думите му брат му Самуил изчезва на 23 август между 21 и 22 часа. Почерпен е добре, след като бил в пернишкия квартал „Църква“ при баща си и брат си, младият мъж си тръгнал с колело за Радомир, където живеел в къща, наследена от майка си. За последно е засечен от камери на бензиностанции „Еко“ и „Петрол“. По думите на Иван е запечатано, че вдига колелото, за да прескочи мантинелата и да продължи. Тялото, за което Иван е убеден, че е на брат му Самуил, е намерено 14 дни след това под моста на ТЕЦ Перник, преди завод „Стомана“.

„Полицаите ме заблуждават, че е паднал от моста. Съдебният лекар обаче каза, че е ударен с тъп предмет в тила и съм сигурен, че Самуил е преместен. Брат ми е хвърлен там, след като е бил убит умишлено и аз няма да оставя нещата така. Той получаваше заплахи от мутри. Спипан е някъде и е убит. Най-интересното е, че колелото му не е намерено и телефона му, а парите му са в джоба. Това не е грабеж. Брат ми беше много кадърен и уникално здрав и силен. Работеше в строителството, най-обичаше да зида. Работи и в Гермчания, и в Англия“, разказва Иван.

Той подозира, че в случилото се може да е замесена и жената на Самуил – Ива. Двамата имали дете, но след като се разделили майката не разрешила на бащата да вижда детето си. Това породило конфликти, а Самуил се пропил. Въпреки това давал на жена си пари на ръка.

Иван пък държи скара в Перник, двамата с брат си искали да започнат общ бизнес и да наемат заведение в София.

Повече подробности за случая можете да прочетете ТУК

Коментари

коментара