ЧЕЗ Електро стартира фейсбук кампания “Моята електронна фактура помага”

Всеки клиент, регистриран за електронна фактура, има възможност да спечели лаптоп, мобилен телефон или смарт часовник

От 18 септември до  6 октомври 2019 г., всеки клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД, който е регистриран за получаване на електронна фактура, може да се включи в кампанията „Моята електронна фактура помага“. За да участва, клиентът трябва да хареса страницата на „ЧЕЗ Електро България“ АД във Фейсбук, да сподели поста на Кампанията и да напише в лично съобщение своя клиентски номер и имейл адреса, на който получава своята електронна фактура.

Трима късметлии, изпълнили коректно посочените условия, ще спечелят лаптоп, мобилен телефон или смарт часовник. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 11 октомври 2019 г. Правилата на кампанията „Моята електронна фактура помага“ са публикувани на корпоративния сайт www.cez.bg.

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия. 

Над 430 000 клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД вече оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура като с избора си спасиха от изсичане над 7 000 дървета и намалиха използването на хартия с близо 10 милиона листа годишно, с което всяка година спестяват 215 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им. 

Ежегодно „ЧЕЗ Електро България“ АД инвестира част от спестените от електронните фактури средства в реализирането на обществено значими проекти и инициативи, свързани с опазване на природата, популяризиране на енергийната ефективност, облагородяване околната среда. Поредната инициатива в изпълнение на тази политика на Дружеството е свързана с възстановяването на детска площадка в Благоевград през октомври.

Коментари

коментара