И … настана една злоба и завист срещу Вяра Церовска от уплашените червени тролове…!

Само часове, след като гръмна новината, че Вяра Церовска е спечелила наградата „Кмет на годината 2015-2019“ (област Транспорт), социалната мрежа се наводни с помия. Очаквано. Червените тролове и бивши, но днес изхвърлени служители на ГЕРБ Перник започнаха очернянето на наградената. 

Появиха се колажи, направени от бивши, неуредени на хранилка служители на ГЕРБ Перник и разпространени шумно от червените тролове, чиито колажи трябва да „съсипят“ кандидатурата на кмета Церовска за втори мандат, унижавайки я, оплювайки я, кълнейки я, но всъщност й правят невероятна услуга. БСП са много силни в това. Очернянето. Нямат равни на тях в компроматната война. Но още по-силни са в това да си патят от собствените си действия. Те винаги губят изборите. Колкото по-гнусни са в предизборното очерняне, толкова повече ГЕРБ ги бие в деня на изборите.

На публикация в групата „Видяно в Перник“, червения трол Илина Джелепова, която качва единствено хлалби за БСП и плювни за ГЕРБ е окарикатурил кмета Вяра Церовска, като тролейбусен шофьор на разбрицан тролей. И много добре е направила червения трол Илина. Защото този колаж ни показва точно това, което беше транспортът на Перник, преди появата на Вяра Церовска.

Защото хората се запалваха в същите тролейбуси, на които сега комунистическия трол (бивш ГЕРБ-ер) е направил колаж. Помните, нали? Тролеите се запалваха в движение и всички перничани питаха: „Кога ще ги махнете?!“.

А тролеите, уважаеми червени тролове се запалваха, защото предприятието, което ги стопанисваше и поддържаше беше общинско. И фалира. Защото беше пълно с такива като вас – тролове на хранилката. Парите от билетчета отиваха в директорчета, зам.директорчета, съмнителни ремонтчета, а пътниците… те горяха в скапаните тролеи.

Много хубаво показвате с Вашия колаж – нека видят в какво се возеха всички перничани, преди да дойде на власт Вяра Церовска.

И да! Заслужава награда кмета Вяра Церовска. Защото успя да спре този грабеж – грабежът с градския транспорт. Успя да спре тролеите, от които крадяхте вие и се запалвахме ние. Спря общинското предприятие и даде транспорта в частни ръце. Скоро Вяра Церовска ще спре и частната мафия. Перник е на метри от финалната права да обмени транспортния си автопарк с ЧИСТО НОВИ екоавтобуси. Да, със седалки в целофан. Нещо, което до преди 4 години, когато се палехме във Вашите тролеи не можехме да си го мечтаем дори!

Защо новите автобуси не идват преди изборите ли, лаете уважаеми тролове? Ще дойдат след изборите. И тогава ще ви боли още повече. Но на перничани няма да им пука за вас. Ще им пука, че за 5 години нещата в транспортната сфера в Перник са се променили толкова, колкото в последните 30 години не бяха. И то на фона на оглозгания от далавери и задлъжнял до безумие град Перник.

И тогава никой няма да си спомня за вашите негативни колажи, тролове. И тогава няма да ви е смешно, че кмета Церовска печели награди за работата си. Нейната награда винаги са били хората. Като лекар – пред нейния кабинет имаше опашки от пациенти, които да се лекуват там, днес ако тръгнете на разходка поне 100 метра по улиците на Перник с кмета Вяра Церовска ще видите любовта и благодарността на хората.

Защото Перник няма да се оправи с негативизъм! Перник удари голям късмет с тази жена – Вяра Церовска. И хората усещат това. Колкото и да тролите във фейсбук, че била „най-слабия кмет на Перник“, толкова засилвате точно обратното твърдение, че „Вяра Церовска е най-добрия кмет, който Перник е имал„.

Защото преди броени години всеки младеж мечтаеше да има спортни площадки, а не децата да се събират само, за да пафкат трева. Днес града се напълни със спортни площадки. Младите спортуват. Вчера идолите на подрастващите бяха убийците Сиси и производните му, днес са треньорите в спортните школи, които тренират в Перник, основно на общински бази.

Защото е трудно да връщаш откраднатите пари, както направи Вяра Церовска, намалявайки дълговете на Община Перник с 10 милиона лева, а е лесно да крадеш и да грабиш. Както направиха предишните – не само леви, но и десни.

Защото е трудно да се гради, лесно е да се плюе.

Вяра избра трудният път. Но и тя, и перничани знаят, че е верният.

Така, че когато един кмет, като този на Перник печели национална награда, вземете и се зарадвайте малко,драги тролове. Защото това е награда за града ни. За Перник. Това е награда, която стимулира да се развиваме, а не само да ровим по кофите на проблемите си.

Горе, главата, г-жо Церовска! Не случайно бяхте първия поздравен кмет от премиера Бойко Борисов! А той хлабви не прави случайно.

Не случайно ще сте първия кмет на ГЕРБ с втори мандат в Перник. И съдейки по уплаха на червените тролове, може да спечелите още от първи тур!

Коментари

коментара