Лидерът на „Атака“ в Перник Р.Ваташки: Агент и слуга на ГЕРБ ме вербува да съм листата на ГЕРБ, а не при БСП – разкрития от задкулисния живот на предстоящите местни избори в Перник

Румен Ваташки, Илиян Тодоров, Волен Сидеров

Нови скандали в партия „Атака“ в град Перник. След като zaPernik.com гръмна новината, че лидера на партия „Атака“ в град Перник Румен Ваташки, отива на 10-то място в листата на общински съветници на БСП за предстоящите избори, от „Атака“ регистрираха своя отделна листа за общински съвет в Общинската избирателна комисия, както и заявление, че ще издигат свой кандидат за кмет,научи ZaPernik.com.

На предстоящите избори за общински съветници и кметове на територията на област Перник ПП АТАКА ще участва в коалиция с БСП и други граждански организации. Решението беше взето след като проведохме разговори с общинските ни отговорници по места“, заяви преди шест дни лидера на „Атака“ Перник Румен Ваташки пред zaPernik.com.

КАКВО СЕ СЛУЧИ СЛЕД ТОВА?

След като излезе информация в сайта ZAPERNIK.com., че в Перник ПП АТАКА влиза в коалиция с БСП ми се обади по телефона г-н Илиян Тодоров, областен управител на Софийска област, който реално участва в изпълнителната власт. Той се противопостави на решението ни на предстоящите избори за общински съветници и кметове в община Перник ПП АТАКА да участва в коалиция с БСП и други граждански организации и настоя да влезем в коалиция с ПП ГЕРБ, а аз да бъда в тяхната листа„. Това признание гръмна Румен Ваташки пред zaPernik.com.
Подобна коалиция е нежелана от членовете и симпатизантите на АТАКА в Перник. Поради тази причина не се съгласих. Видно, че в национален мащаб коалицията с ГЕРБ е самоубийство за АТАКА. Това не бих го допуснал на областно ниво„, допълни Ваташки.
НО ЗАЩО АТАКА СЕ РЕГИСТРИРА ОТДЕЛНО ЗА ИЗБОРИТЕ, СЛЕД КАТО Е В КОАЛИЦИЯ С БСП?

Известно ми е, че И. Тодоров е регистрирал ПП АТАКА да участва в местните избори в община Перник.Той възнамерява в нея да постави случайни хора, които нямат нищо общо с идеите на АТАКА. Това го прави, за да угоди на ГЕРБ и е доказателство, че той не зачита мнението ни. Авторитарното му решение е изцяло в услуга на ПП ГЕРБ и цели по-нататъшното съсипване на структурите на АТАКА. За да запази местенцето си на областен управител в София г-н Тодоров работи срещу интересите на ПП АТАКА„, смята лидера на „Атака“ в Перник Румен Ваташки.

Румен Ваташки каза, че ще остане лоялен на „Атака“ и, че реално той и неговите хора са „Атака“ в град Перник. „Останалото са интриги и слугинаж„, добави Ваташки.

Илиян Тодоров е агента на ГЕРБ, областен управител, слуга на ГЕРБ. Спазвам указанията на Сидеров, т. е., да не правим коалиция с ВМРО и НФСБ. Не е споменал БСП„, казва Румен Ваташки пред zaPernik.com.

В крайна сметка Румен Ваташки ще остане в листата на БСП под номер 10. Какво ще стане с „Атака“ ще ви информираме в сайта ни.

Коментари

коментара