„Миньор“ излиза с повишено самочувствие срещу „Банско“, „Струмска слава“ се борят за оцеляване без нападателя Лионел Матадос срещу „Лудогорец 2“

Лионел Матадос

Отборът на футболен клуб „Миньор“ ще играе като гост мача си от седмия кръг на първенството срещу тима на „Банско“. Перничани ще излезнат с повишено самочувствие преди този мач, тъй като в предишния кръг надделяха над прекия си съперник в борбата за първото място в групата – отборът на „Вихрен“, пише вестник „Съперник“. 

Футболистите на „Струмска слава“ ще играят в неделя от 17 часа на своя стадион срещу отбора на „Лудогорец 2“. Срещата е от изключително значение за домакините, които се нуждаят от задължителната победа, за да съхранят шансовете си за оставане в групата.

След зравословните проблеми на Лионел Матадос, опциите пред треньора Влади Димитров в нападение съвсем се стесняват, но и заместниците трябва да се постараят, защото вкарването на голове е от изключителна важност.

В изиграните до този момент седем кръга, радомирци са превзели противниковата врата само три пъти, а са допуснали 13 гола. За разлика от миналата година, през тази отборът на гостите е в средата на таблицата за временното класиране и се очаква да се окаже сериозна съпротива срещу „Славата“ в борбата за трите точки. Зрителите ги очаква оспорван двубой.

Share Button

Коментари

коментара