Лидерът на „Атака“ Перник Румен Ваташки пред ZaPernik.com: Перничани знаят, че зад табелата ВМРО стоят бизнес групировки и икономически интереси, а ръководителите й в Перник са техни послушници, коалицията с ГЕРБ ни изигра лоша шега, ще участваме в коалиция с БСП!

Румен Ваташки

„На територията на област Перник ПП АТАКА остава стройна и монолитна организация“. Това съобщи лидерът на партия „Атака“ Румен Ваташки пред ZaPernik.com, ден след като сайта разкри, че той отива в листата за общински съветници на БСП през идните местни избори.“

При нас в АТАКА няма теч към ВМРО. Перничани знаят, че зад табелата ВМРО стоят бизнес групировки и икономически интереси, а ръководителите й в Перник са техни послушници“, съобщи Ваташки.

„ПП Атака не е в ситуацията отпреди четири години. Коалицията с ГЕРБ ни изигра лоша шега, тъй като по-голямата част от избирателите ни бяха с леви убеждения и това е причината те да се отдръпнат от АТАКА. На предстоящите избори за общински съветници и кметове на територията на област Перник ПП АТАКА ще участва в коалиция с БСП и други граждански организации. Решението беше взето след като проведохме разговори с общинските ни отговорници по места“, потвърди Румен Ваташки.

Според наша информация, той ще бъде под номер 10 в бюлетината на социалистите за общински съвет.

Коментари

коментара