БСП се регистрира за участие в местните избори в Перник! Станислав Владимиров:Тръгваме към изборите с нагласа за победа в името на Перник и доброто му развитие

БСП се регистрира за участие в местните избори

Станислав Владимиров:Тръгваме към изборите с нагласа за победа в името на Перник и доброто му развитие

БСП – Перник се регистрира за участие в Местни избори 2019 в ОИК – Перник. Документите на левицата бяха внесени от народния представител от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров, народния представител  инж. Любомир Бонев, председателя на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков и председателя на ОбС на БСП – Перник Кирил Леонов. Заедно с тях в ОИК бяха и членове на общинското и областно ръководство на левицата.

Тръгваме към изборите с убеждението, че можем да променим модела на управление в Перник. Перничани имат големи очаквания  за промяна и желание Перник да започне да се развива по-бързо, защото има всички дадености за ускорено развитие“, заяви след регистрацията Станислав Владимиров.

Той добави, че на Перник му е нужна работеща икономика, спешни мерки за подобряване на качеството на въздуха, както и добра инфраструктура.

Владимиров коментира, че сред основните приоритети на БСП в предстоящата кампания, освен икономиката и екологията ще бъдат развитието на общинското здравеопазване, подобряване на достъпността в града, развитието и подобряването на инфраструктурата. Социалистът каза още, че когато в общинския бюджет има повече приходи, всичко това е изпълнимо. “ Тръгваме към изборите с  оптимизъм и нагласа за победа, в името на Перник и за по-доброто му развитие“, заключи Станислав Владимиров.

Коментари

коментара